Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai frecvente 8 probleme care îți pot distruge grădina de vară

Publicat:

Pentru a te bucura cat mai mult timp de spațiul verde din curtea casei tale, este foarte important sa te asiguri ca plantele și florile din gradina ta de vara sunt protejate in fața daunatorilor și a celor mai frecvente boli. Sezonul cald vine in mod special cu riscuri majore pentru plante, iar lipsa atenției și interesului pentru ingrijirea gradinii vor duce rapid la distrugerea ei iremediabila pentru acest sezon. Insecte, bacterii, ciuperci, toate acestea se regasesc pe lista pericolelor pentru gradina ta de vara. Cele mai frecvente 8 probleme care iți pot distruge gradina de vara:

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai rezistente flori de gradina. Nu sunt deloc pretentioase

09:10, 06.05.2024 - Cele mai rezistente flori de gradina. Plantele de gradina trec in fiecare zi prin numeroase incercari. Insecte, umiditate excesiva, grindina in unele perioade, seceta, toate acestea le pot afecta serios. Cu toate acestea, unele flori de gradina rezista eroic. Cele mai rezistente flori de gradina Florile…

Numarul de capriori care vor putea fi vanați in Alba, in sezonul 2024-2025. Cotele de recoltare pe fondurile cinegetice, aprobate

20:05, 05.05.2024 - Numarul de capriori care vor putea fi vanați in Alba, in sezonul 2024-2025. Cotele de recoltare pe fondurile cinegetice, aprobate Numarul de capriori care vor putea fi vanați in Alba, , in sezonul 2024-2025. Potrivit unui ordin recent al ministrului Mediului, in perioada 1 mai 2024 – 30 aprilie 2025,…

I se spune Lacul de Smarald si e cel mai bine pastrat secret din Apuseni! Turisti din toata lumea gasesc linistea absoluta in „gradina” paradisiaca de aici

13:30, 30.04.2024 - I se spune Lacul de Smarald si este cel mai bine pastrat secret din Apuseni! Incercuit de padurile Trascaului, Iezerul Ighiel pare ascuns de ochii lumii, deși este cel mai mare lac carstic din Romania, avand o adancime de 9 metri.Situat chiar in centrul județului Alba, in lanțul Munților Trascau, Iezerul…

Tragedie la Rahau: Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac, in gradina casei

12:26, 21.04.2024 - Tragedie la Rahau: Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac, in gradina casei Tragedie la Rahau: Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac, in gradina casei. Descoperirea a fost facuta de o vecina.  La data de 20 aprilie 2024, in jurul orei 06.30, Poliția Municipiului Sebes…

Incepe sezonul capușelor: Masuri de prevenție pentru oameni și animale de companie. Ce sa facem daca ne mușca o insecta

10:36, 03.04.2024 - Incepe sezonul capușelor: Masuri de prevenție pentru oameni și animale de companie. Ce sa facem daca ne mușca o insecta Sezonul capușelor: Cum ne ferim de insecte. Inceputul lunii aprilie și temperaturile calde aduc cu ele un inamic pentru oameni, dar și pentru animale: capușele. Zilele de primavara…

Invazia capușelor este alarmanta. Tot mai multe persoane ajung la spital mușcate. Avertismentul medicilor

16:15, 01.04.2024 - Pe fondul temperaturilor ridicate din ultimele zile, sezonul capușelor a inceput mai devreme anul acesta. Astfel, au aparut și primele cazuri de persoane ințepate de aceste insecte. Medicii avertizeaza asupra invaziei de capușe ce se anunța pentru urmatoarea perioada. Din cauza temperaturilor foarte…

A nascut pentru a 12-a oara prin cezariana. Caz de cartea recordurilor la maternitatea din Bacau

17:40, 09.03.2024 - Pacienta a mai nascut de 11 ori, de fiecare data prin operație cezariana, ultimele trei intervenții fiind efectuate cu succes in Maternitatea Bacau. Aurelia Taga, directorul medical al Spitalului Judetean Bacau, a precizat ca un astfel de caz este xtrem de rar, potrivit Radio Romania Actualitați.Medicii…

(P) Cele mai frecvente probleme de sanatate ale pisicilor și cum fi prevenite

14:15, 27.02.2024 - Animalele de companie ne ofera multa satisfacție și iubire necondiționata, dar vin la pachet și cu multa responsabilitate. Pentru a le asigura un trai bun, este necesar sa le ingrijim constant, sa le oferim hrana de calitate și sa le ducem la controale medicale periodice.


Ce parere ai despre aceasta stire?