Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai delirante si bizare halucinatii

Publicat:

Tulburarile delirante ne arata cat de sensibil este creierul uman si cat de usor isi poate el programa o evolutie anormala a propriilor functii.

Poate cele mai ciudate dintre aceste tulburari sunt halucinatiile, stari cand subiectul simte nu numai trairi anormale, dar isi creeaza iluzii fantastice, uneori infricosatoare extrase din mediul inconjurator, a carui realitate n-o mai recunoaste, arata ziare.com, care citeaza portalul Infoniac.

Adesea, odata intrat intr-o asemenea stare, creierul lucreaza tot mai intens, introducandu-se intr-o lume fantastica, desprinsa uneori…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer

07:20, 07.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…

Un neurolog arunca miturile in aer: Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala

15:45, 05.04.2024 - Fumatul și cafeaua sunt adesea privite ca obiceiuri nesanatoase și chiar daunatoare sanatații noastre. Cu toate acestea, in ceea ce privește o boala neurologica ce afecteaza din ce in ce mai mulți oameni in etate, aceste doua subiecte controversate pot genera insa discuții aprinse și chiar surprize.…

Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer

11:40, 05.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…

Ai nevoie de un impuls de energie? Afla care sunt cele mai bune metode prin care sa-ți reincarci bateriile!

15:15, 19.03.2024 - Agitația face parte din viața, iar gasirea energiei necesare pentru a face fața provocarilor zilnice poate fi cu adevarat dificila. Dar nu trebuie sa ne simțim copleșiți! Exista numeroase surse neașteptate de energie care pot transforma o zi obișnuita intr-una plina de vitalitate. Fie ca alegi sa savurezi…

Ce face ca o boala rara sa fie rara?

06:55, 29.02.2024 - 29 februarie este Ziua Bolilor Rare si aduce in atenția publicului subiectul bolilor orfane. Aceasta zi este dedicata atragerii atenției asupra nevoilor celor afectați de bolile rare și asupra provocarilor deosebite cu care se confrunta cercetarea și dezvoltarea de terapii. Bolile rare se afla de mult…

Avertismentul dr. Valeria Herdea, președintele CNAS: ”Vrem sau nu vrem sa recunoastem, suntem in epidemie de rujeola”

13:55, 26.02.2024 - Cazurile de rujeola au cuprins aproape toata țara, inclusiv municipiul București. Conform datelor Institutului Național de Sanatate Publica, sunt peste 5.200 de imbolnaviri și șase decese de la inceputul lunii decembrie pana in prezent. Președintele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate, dr. Valeria…

Artrita reumatoida – o boala autoimuna grava care poate afecta intregul organism

09:36, 14.02.2024 - Aceasta boala autoimuna produce inflamarea articulatiilor si poate afecta intregul organism. Ea ataca tesuturile sinoviale din articulatii si poate avea un impact negativ asupra altor organe plamani, inima, vase de sange, rinichi, ochi, piele, glande salivare , alte tesuturi ligamente, muschi, cartilaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?