Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele două Corei s-au acuzat reciproc de încălcarea frontierei maritime și s-au amenințat cu focuri de avertizare

Publicat:

Armata sud-coreeana a tras focuri de avertizare pentru a atenționa o nava nord-coreana care ar fi depașit frontiera maritima disputata intre cele doua tari, ceea ce a declanșat focuri de avertizare nord-coreene, potrivit agentiei de presa Yonhap.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia neaga intenția de modificare a frontierei maritime in Marea Baltica

21:26, 22.05.2024 - Rusia nu are nicio intentie de a-si modifica frontiera maritima in Marea Baltica, nici zona sa economica exclusiva sau platoul continental, a declarat o sursa „militaro-diplomatica" rusa agentiilor ruse de presa.

Vecinii Rusiei, ingrijorați dupa ce Moscova a anunțat demersul pentru modificarea frontierei maritime in Marea Baltica

17:05, 22.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a propus modificarea unilaterala a frontierei maritime a țarii din Marea Baltica, incalcand aparent dreptul maritim internațional și reprezentand o amenințare pentru vecinii sai.

Propunerea rusa de modificare a frontierei sale maritime din Marea Baltica, o escaladare impotriva UE si NATO, acuza Lituania

14:15, 22.05.2024 - Proiectul rus de modificare a delimitarii apelor teritoriale ale Moscovei in Marea Baltica reprezinta o escaladare impotriva NATO si Uniunii Europene, a declarat miercuri ministrul de externe lituanian Gabrielius Landsbergis, relateaza Reuters.

Ministerul Apararii de la Moscova propune revizuirea frontierei maritime a Rusiei in Marea Baltica

11:25, 22.05.2024 - Ministerul Apararii de la Moscova a propus o revizuire a delimitarii apelor teritoriale ruse din Marea Baltica, relateaza miercuri agentia Interfax, care citeaza un proiect de lege facut public de guvern, potrivit Reuters.

Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la varsta de 96 de ani. Cu cine l-a comparat presa de la Seul

14:15, 08.05.2024 - Kim Ki Nam a murit din cauza varstei inaintate și a unei „insuficiențe multiple a organelor” pentru care primea tratament din 2022, a precizat KCNA, agenția oficiala de știri de la Phenian, relateaza HotNews.ro.Potrivit sursei citate, inmormantarea a avut loc miercuri dimineața devreme. Kim Jong Un…

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

Un fost colonel din armata SUA, acuzat ca a dat secrete militare despre Ucraina pe un site de intalniri

17:15, 05.03.2024 - Un colonel in retragere din armata SUA a trimis secrete secrete clasificate ale Pentagonului despre invazia Rusiei in Ucraina prin intermediul unui site de intalniri unei persoane despre care credea ca este o femeie din Ucraina, care l-a numit ”iubitul – informator secret”, potrivit unor documente depuse…

Un fost din armata SUA, acuzat ca a dat secrete militare despre Ucraina pe un site de intalniri

17:01, 05.03.2024 - Un colonel in retragere din armata SUA a trimis secrete secrete clasificate ale Pentagonului despre invazia Rusiei in Ucraina prin intermediul unui site de intalniri unei persoane despre care credea ca este o femeie din Ucraina, care l-a numit ”iubitul – informator secret”, potrivit unor documente depuse…


Ce parere ai despre aceasta stire?