Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puțin 14 morți după ce un autocar cu elevi a căzut într-un canal în sudul Turciei

Publicat:

Cel puțin 14 persoane, intre care șase copii, au murit și alte 24 au fost ranite, dupa ce autobuzul la bordul caruia calatoreau a ieșit duminica in afara carosabilului și a cazut intr-un canal in sudul Turciei, a relatat AFP, citand presa locala.

Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut, se pare, controlul asupra vehiculului care transporta elevi ce se întorceau dintr-o excursie la celebrul sit arheologic din Karatepe. O ancheta este în curs de desfașurare, potrivit agenției de presa locale Dogan.

AGERPRES/(AS — editor: ,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu urmari grave, in Turcia: 10 morti si foarte mulți raniți – VIDEO

10:51, 27.05.2024 - Un accident rutier cu urmari grave a avut loc in sudul Turciei. Zece persoane și-au pierdut viața. De asemenea, zeci de oameni au fost raniți. Zece persoane au murit si alte 40 au fost ranite, dintre care noua grav, duminica intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile…

VIDEO Momente de groaza in Turcia: 10 morti si 40 de raniti intr-un accident de autocar

00:30, 27.05.2024 - Zece persoane au murit duminica si alte 40 au fost ranite, dintre care 9 grav, intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile turce, noteaza AFP, conform Agerpres.???????? A major accident occurred in the city of Mersin in southeastern Turkey.

Cel putin 10 morti in Egipt dupa ce un microbuz a cazut de pe feribot in Nil. Șoferul a uitat sa traga frana de mana

19:01, 21.05.2024 - Cel putin zece persoane au murit marti, dupa ce un microbuz a cazut de pe un feribot in Nil, la nord de Cairo. Vinovat de tragedie este șoferul autoturismului, care a uitat sa traga frana de mana.

(VIDEO) Un autobuz cade intr-o prapastie, cel putin 16 morti

15:21, 15.05.2024 - Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a cazut intr-o prapastie marti dimineata in regiunea andina Ayacucho, in sud-estul Peru, accident care s-a soldat cu cel putin 16 morti, potrivit autoritatilor, noteaza AFP. Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho,…

(VIDEO)Un autobuz cade intr-o prapastie, cel putin 16 morti

08:40, 15.05.2024 - Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a cazut intr-o prapastie marti dimineata in regiunea andina Ayacucho, in sud-estul Peru, accident care s-a soldat cu cel putin 16 morti, potrivit autoritatilor, noteaza AFP. Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho,…

Africa de Sud: Un autobuz a cazut de pe un pod. Sunt cel putin 45 de morti

23:31, 28.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

Cel puțin cinci morți dupa ce un autocar plin cu oameni s-a rasturnat pe o autostrada din Germania

13:50, 27.03.2024 - Un accident grav cu cel putin 5 morti si un numar mare de raniti a avut loc, miercuri, pe o autostrada din Germania. Un autocar plin de oameni a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat langa Leipzig, relateaza BBC. 


Ce parere ai despre aceasta stire?