Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bizar filmuleţ viral! Emma Watson a fost «demascată» | VIDEO

Publicat:

In filmuletul intitulat „ demascata”, actrita britanica isi „smulge fata” si dezvaluie ca, de fapt, este bomba sexy columbiana . In finalul clipului Sofia tine in mana o masca de cauciuc.

Filmuletul amuzant si sinistru, in acelasi timp a fost publicat pe internet in luna martie, dar a devenit viral in ultimele zile.

Trucajul este foarte bine realizat, iar transformarea frumoasei englezoaice de 23 de ani in sexoasa columbiana de 41 de ani pare foarte reala.

Vezi video mai jos:

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Celebra artista Nicola, cucerita de Huși! A mers pe dealul cu vii și a facut un filmuleț care a devenit viral pe internet

11:45, 21.04.2024 - INSPIRAȚIE… Nicola, una dintre marile artiste ale Romaniei, care, in 2003 a reprezentat țara cu succes la Eurovision, a fost invitata in urma cu cateva zile la Huși, pentru un spectacol caritabil, susținut pentru Andrei Petcu, tanarul student care are nevoie de sprijin in aceasta perioada. Dupa recital,…

Fenomen bizar in aceasta saptamana: Vor fi patru anotimpuri in urmatoarele zile (Accuweather)

08:15, 15.04.2024 - In luna aprilie, vremea pare sa fie mai schimbatoare decat ne-am fi așteptat inițial. Conform prognozei meteorologilor de la Accuweather, saptamana viitoare se anunța a fi una in care practic experimentam toate cele patru anotimpuri.

Grupare de maicuțe false, demascata. Mai multe persoane, acuzate ca i-au pacalit pe romani ca pot face farmece contracost. La ce suma se ridica prejudiciul

14:50, 03.04.2024 - Mai multe persoane sunt acuzate ca i-ar fi pacalit pe romani ca pot face farmece contracost. Ar fi creat niște conturi false pe rețelele de socializare. Printre cei care ar fi fost inșelați se numara și romani stabiliți in strainatate, care ar fi trimis sume importante falselor maicuțe.

Al Pacino și-a cerut scuze pentru momentul bizar de la Premiile Oscar - VIDEO

10:40, 12.03.2024 - Actorul Al Pacino și-a cerut scuze luni dupa momentul de confuzie pe care l-a provocat la gala Premiilor Oscar, cand a omis sa menționeze nominalizarile pentru cel mai bun film, citind direct caștigatorul, relateaza revista Variety.

Loud budgeting, trendul viral de pe TikTok ce te ajuta sa economisești bani

20:11, 09.03.2024 - ”Loud budgeting” i-ar putea ajuta pe cei care economisesc sa iși atinga obiectivele financiare, sporind in același timp incluziunea financiara și reducand tabuurile legate de bani. Metoda presupune sa traiești cu bani puțini și sa spui asta public.

Video inedit: Sistemul de garanție și returnare la Targu-Neamț cu operatori umani

16:40, 04.03.2024 - Cine spunea ca o parte dintre cetațenii de etnie rroma din zona Targu-Neamț, mai precis din Vanatori-Neamț nu vor sa munceasca, se inșeala amarnic. Filmulețul pe care vi-l prezentam arata ca ei se implica in politici de mediu, precum cel privind sistemul de returnare al ambalajelor din plastic. The…

Test IQ viral. Doar adevaratele genii gasesc greșeala din imagine in numai 5 secunde

11:41, 21.02.2024 - Astazi venim cu un nou test IQ viral pe rețelele de socializare. Trebuie sa gasiți greșeala din imaginea de mai sus in doar 5 secunde. La prima vedere totul pare in regula, insa uitați-va mai atenți. Aveți la dispoziție doar 5 secunde. Gasește greșeala din imagine Aceste teste de inteligența testeaza…

Caz bizar la Galati. Baiețel de 9 ani, abandonat de mama sa intr-un spital

15:10, 18.02.2024 - O femeie, in varsta de 39 de ani, din Galați, și-a lasat, sambata, fiul in varsta de 9 ani in interiorul Spitalului de Pediatrie „Sfantul Ioan” din Galați și a plecat. Polițiștii au fost alertați de concubinul femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?