Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CEC din Găgăuzia anunță rezultatele finale ale alegerilor pentru funcția de bașcan 

Publicat:

din Gagauzia a prezentat marți rezultatele finale ale alegerilor pentru funcția de bașcan al autonomiei, care au fost ciștigate de candidatul partidului de opoziție "ȘOR", Evghenia Guțul. Se menționeaza ca, dupa procesarea proceselor-verbale, distribuția voturilor exprimate pentru candidații din turul doi a fost urmatoarea: Guțul Eugenia Alexandrovna - 27.374 de vot

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Au fost prezentate rezultatele preliminare ale turului doi al alegerilor locale noi

09:56, 03.06.2024 - Comisia Electorala Centrala prezinta rezultatele preliminare in cele 2 localitați din țara, unde astazi a avut loc turul doi al alegerilor locale noi. Comuna Tirnova, raionul Dondușeni Candidat Rezultat Gisca Vladimir Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” 741 (100%)

Turul doi al alegerilor locale in doua localitați din țara: CEC anunța date actualizate despre prezența la vot

12:45, 02.06.2024 - Comisia Electorala Centrala anunța ca procesul de votare in comuna Tirnova, raionul Dondușeni și orașul Bucovaț, raionul Strașeni, unde astazi are loc turul doi al alegerilor locale noi, se desfașoara in regim normal.

Au fost publicate rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi și parțiale

07:11, 20.05.2024 - Comisia Electorala Centrala prezinta rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi și parțiale din 8 localitați din țara. Funcția de primar in satul Sagaidac, raionul Cimișlia (671 de voturi valabil exprimate) Nr. d/o Candidat Rezultat (voturi) Cojocaru Ion

(live/update) CSM examineaza rezultatele evaluarii Svetlanei Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ: „Declar abținere, din motiv ca este fina mea de cununie”

11:21, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Rezultatele finale ale alegerilor pentru conducerea Baroului Alba, desfașurare sambata, 16 martie 2024

19:30, 16.03.2024 - Sambata, 16 martie 2024, a avut loc la Sala „Styl” a Complexului Mercur din Alba Iulia, Adunarea generala electiva a avocaților din Baroul Alba, unde a fost ales viitorul decan și membrii din Consiliul Baroului, cenzorii, membrii Comisiilor de Disciplina și delegații la Congres. Reamintim ca noul decan…

Putin, cu o zi inainte de inceperea alegerilor prezidențiale din Rusia: „Vom face totul exact așa cum ne dorim”

08:45, 14.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a inregistrat un mesaj video catre ruși, in care le cere sa participe la vot, la alegerile prezidențiale care vor avea loc intre 15 și 17 martie, scrie TASS, care face trimitere la un fragment dintr-o inregistrare de la televiziunea rusa din Orientul Indepartat.In discursul…


Ce parere ai despre aceasta stire?