Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul din mătase de porumb vindecă foarte multe boli. Iată cum se prepară corect

Publicat:

Matasea de porumb se foloseste de foarte mult timp pentru vindecarea anumitor afectiuni. Ceaiul din matase de porumb este diuretic, antiinflamator si calmant. De asemenea, este eficienta si pentru indepartarea surplusului de kilograme si calmeaza simptomele premenstruale. Matasea de porumb mai este indicata si impotriva pietrelor la rinichi, afectiunilor prostatei si in diverse probleme urinare. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Primele concluzii dupa controlul de la Spitalul Pantelimon: „Acuzațiile sunt false. Pacienții au fost tratați corect”

17:45, 17.04.2024 - Corpul de Control al Ministerului Sanatații a publicat raportul cu privire la scandalul de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Potrivit acestuia, concluzia este ca acuzațiile potrivit carora 17 pacienți de la ATI ar fi murit in condiții suspecte nu sunt adevarate, aceștia fiind tratați corect.

CEAIUL DE TEI Ceaiul de tei elimina retenția de apa din organism

10:50, 06.04.2024 - Din vechime sunt recunoscute calitatile terapeutice ale florilor de tei. Ceaiul de tei este eficient in tratarea incontinentei urinare si previne formarea pietrelor la rinichi. The post CEAIUL DE TEI Ceaiul de tei elimina retenția de apa din organism first appeared on Informatia Zilei .

Ai spalat baia greșit toata viața. Cum se folosește corect peria de toaleta, trucul e genial

12:15, 28.03.2024 - Ai spalat baia greșit toata viața. Cum se folosește corect peria de toaleta, trucul e genial Scopul pentru care a fost conceputa peria de toaleta Mica perie de toaleta și suportul ei decorativ și totodata funcțional nu sunt folosite decat foarte rar in mod corect. Acest instrument este utilizat pentru…

Zilele cu dezlegare la peste in Postul Pastelui 2024. Cum se ține corect

13:16, 18.03.2024 - Ziua de luni, 18 martie, marcheaza inceputul postului Paștelui. Numit și postul Invierii Domnului, acesta este cel mai lung si aspru post dintre toate posturile mari din anul calendaristic. Iata care sunt zilele in care credincioșii au dezlegare la pește!

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

Test IQ iluzie optica! Identifica numarul 855 in imagine. Ai la dispoziție 11 secunde pentru a da un raspuns corect / FOTO

19:10, 20.02.2024 - Daca reușești sa identifici numarul 855 ascuns in imaginea de mai jos in timpul alocat, inseamna ca ai un IQ care se ridica mult peste medie. Și asta nu este tot! Ai, de asmenea, o capacitate excepționala de a observa cele mai mici detalii.

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Cel mai bun sirop pentru tuse. Leacul natural de pe vremea bunicii se prepara și astazi in manastiri VIDEO

16:50, 13.02.2024 - Este un remediu natural folosit inca de pe vremea bunicii, dar cu numeroase beneficii in caz de raceala. Leacul se prepara și astazi in manastiri și are efecte nebanuite atunci cand te confrunți cu viroza respiratorie.


Ce parere ai despre aceasta stire?