Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul de scumpie, benefic în caz de probleme cu digestia şi incontinenţă urinară

Publicat:

In scop terapeutic, de la scumpie se folosesc frunzele si scoarta, care contin substante cu proprietati antiinflamatoare, cicatrizante, antiseptice, astringente, antihemostatice etc.

Frunzele contin taninuri cu rol eficient in bolile de ficat iar scoarta este indicata indeosebi in tratamentul incontinentei urinare dar nu numai.

Ceaiul de scumpie amelioreaza problemele digestive

Pentru tratarea afectiunilor digestive, se fierb doua lingurite de planta in 250 de ml de apa si se beau doua cani pe zi, cu inghitituri mici.

Diareea, senzatia de voma, gastrita,  enterocolita…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum te ajuta tratamentele protetice sa-ți imbunatațești starea generala de sanatate

16:55, 28.05.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Multe persoane continua sa creada ca problemele dentare au implicații doar pe plan estetic și ca nu reprezinta o prioritate din punct de vedere al sanatații. Din nefericire, orice dinte lipsa reprezinta factor de risc pentru dezvoltarea a numeroase afecțiuni, motiv…

1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui copil de un an și 6 luni și a fratelui sau. Poți fi TU salvarea lor!

09:35, 20.05.2024 - Un copil de un an și jumatate și fratele sau de trei anișori se lupta cu o boala genetica extrem de rara. Copiii, frate și sora, sunt singurii din Romania care sufera de paraplegie plastica ereditara tipul 56. Nu pot merge, nu pot sta in șezut, nu pot vorbi, nu iși pot folosi mainile. Doar 13 copii…

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

Trebuie sa puneți neaparat acest fruct pe masa de Paște. Ajuta digestia și previne balonarea

15:16, 02.05.2024 - Un cocktail nutriționalSpecialiștii in nutriție recomanda cu mare caldura ananasul pentru conținutul sau bogat de vitamine, minerale și enzime digestive. Acest fruct tropical ofera o combinație unica de substanțe nutritive, precum vitamina A, vitamina C, vitaminele din complexul B (B1 și B6), acid folic,…

Beneficiile plantelor medicinale in tratamentul tulburarilor digestive

13:10, 26.04.2024 - Tulburarile digestive, cum ar fi indigestia, sindromul de colon iritabil, constipația și diareea, pot afecta semnificativ calitatea vieții. Plantele medicinale au fost folosite de milenii pentru a trata diverse probleme digestive datorita proprietaților lor terapeutice. Iata o explorare a beneficiilor…

Suc de castraveți: beneficii pentru sanatate și reacții adverse

15:46, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact beneficiile consumului zilnic de suc de castraveți. In plus, descoperiți și care sunt potențialele reacții adverse, la care cu siguranța ar trebui sa acordați mare atenție.Beneficiile sucului de castravețiPoate ajuta la pierderea in greutateSucul de…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Cum ne afecteaza dinții problemele digestive

13:51, 12.03.2024 - Cum ne afecteaza dinții problemele digestive „Știați ca sanatatea orala și dentara sunt in stransa legatura cu sanatatea sistemului digestiv? Ei bine, acest lucru este și logic daca ne gandim mai bine, avand in vedere ca procesul digestiei incepe la nivelul cavitații orale”, declara medicul stomatolog…


Ce parere ai despre aceasta stire?