Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai simpla metoda de a scapa de durerea de gat. Ai nevoie doar de 2-3 frunze de varza

Publicat:

Foile de varza aplicate în jurul gâtului ajuta la ameliorarea durerilor aparute în laringite. Explicatia este simpla - varza este recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatorii.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa mananci de toate de Paște și sa nu te ingrași. Metoda simpla care funcționeaza de minune

23:11, 04.05.2024 - Din momentul in care perioada postului se incheie, romanii dau startul unui „maraton” de consumat preparate delicioase, dar care sunt o adevarata provocare pentru organismul uman. Nutriționiștii au explicat cum ar trebui sa mananci de toate de Paște și sa  nu te ingrași. Este o metoda simpla, dar eficienta.…

Cea mai simpla metoda de gestionare a furiei, descoperita de cercetatorii japonezi

21:25, 11.04.2024 - Cand vedeti rosu de manie, evitati sa va descarcati pe colegi sau pe cei dragi, notati-va mai degraba gandurile vulcanice apoi aruncati-le la gunoi sau intr-un tocator de hartie! Va fi mai eficient, recomanda cercetatori japonezi, relateaza AFP.

Metoda simpla prin care Sophia Loren scapa de cearcane. Actrița are multa grija de ea la 89 de ani

01:20, 11.04.2024 - Sophia Loren este o figura iconica in cinematografia mondiala și un simbol al eleganței și frumuseții italiene. De-a lungul anilor a fost un exemplu pentru numeroase femei, iar sfaturile simple de ingrijire la care a apelat intotdeauna au facut-o sa straluceasca.

Legea Ciolacu – Ciuca care-i scapa pe evazioniști are și probleme de logica, contradicții și carențe grave ce lovesc contribuabilii buni (CCF)

15:25, 19.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis este singurul care poate sa intoarca Legea Ciolacu-Ciuca care-i scapa de pușcarie pe evazioniști. Problema este ca unele prevederi nu au logica, exista multe contradicții, iar la o simpla simpla eroare de completare a declarațiilor fiscale antreprenorii vor fi considerați…

Metoda simpla prin care poți elimina aproape 90% din microplasticele din apa de la robinet - studiu

16:50, 04.03.2024 - Microplasticele sunt particule din material plastic cu dimensiunea de cel mult 5 milimetri. Acestea au devenit imposibil de evitat, fiind omniprezente in apele marilor si oceanelor, chiar si in apa imbuteliata.

De ce este bine sa punem sare in chiuveta. Trucul gospodinelor inteligente: iți va fi drag sa intri in bucatarie

14:25, 21.02.2024 - Poate ca atunci cand auzim pe cineva spunandu-ne sa punem sare in chiuveta de la bucatarie, ni se va parea ceva destul de bizar, care probabil ca nu mare efect in realitate. Cu toate acestea, banala sare era folosita pentru a scapa de o problema care da batai de cap fiecaruia dintre noi și care ne obliga…

Metoda inedita care te poate scapa de stresul in exces. Dureaza doar 6 minute

13:35, 15.02.2024 - Stresul face parte din viața noastra de zi cu zi. Acesta se manifesta printr-o stare de tensiune și disconfort, care in timp, poate duce la apariția unor afecțiuni. De aceea, este important sa știm cum pute scapa de stresul in exces. Exista o metoda inedita pe care este musai sa o punem in aplicare!…

Goran Ivanisevic și explicația simpla pentru eșecul suferit de Novak Djokovic la Australian Open 2024

09:50, 06.02.2024 - Novak Djokovic a pierdut un meci dupa șase ani la Melbourne, sarbul ratand șansa celui de-al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei. Despre infrangerea Djokerului de la Australian Open 2024 a vorbit clar Goran Ivanisevic, antrenorul liderului ATP.


Ce parere ai despre aceasta stire?