Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai mare greșeală din viața lui Dorian Popa! Cântărețul a spus-o direct, fără să se ascundă! ”Trebuia să mai am răbdare”

Publicat:

este unul dintre cei mai apreciați barbați din showbiz-ul romanesc, iar asta se datoreaza datorita felului sau de a fi, dar și datorita succesului uriaș pe care il are in muzica și in online! Cantarețul a reușit sa-și indeplineasca tot ce și-a propus, insa chiar și el are un regret. Care e cea mai mare greșeala pe care a facut-o artistul! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cat de bine se ințelege manelistul cu femeia care i-a dat viața / FOTO

13:55, 26.04.2024 - Costel Biju se considera un familist convins. Manelistul este impreuna de ani buni cu Andreea, femeia cu care are impreuna doi baieți. Cantarețul are o relație apropiata cu ei, dar și cu mama lui, despre care spune ca a fost cel mai important sprijin.

Motivul pentru care Carmen Rusu nu divorțeaza de Vali Vijelie, deși s-au desparțit. Stau impreuna in aceeași casa

14:35, 23.04.2024 - Carmen Rusu a confirmat ieri desparțirea de Vali Vijelie, dupa o casnicie de 21 de ani. Tot ea a anunțat ca nu divorțeaza de artist și, mai mult decat atat, continua sa locuiasca impreuna, in aceeași casa. In anul 2003, Vali Vijelie sau Valentin Rusu, pe numele sau din buletin, s-a casatorit cu Carmen,…

Cantarețul francez Kendji Girac a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a impușcat din greșeala

14:01, 22.04.2024 - Cunoscutul cantareț francez Kendji Girac, in varsta de 27 de ani, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce s-a impușcat accidental cu o arma pe care o cumparase cu o zi inainte de incident, transmite BBC. 

STIL DE VIAȚA. Adela Alexa, nutritionist, dietetician: Menta – o planta benefica digestiei

11:55, 03.04.2024 - Exista mai multe varietați de menta – cele mai uzuale fiind menta piparata și menta dulce. Menta piparata este un hibrid al mentei de apa cu menta dulce și are virtuți medicinale similare. Datorita concentrației mai mari de mentol, menta piparata are cele mai bune calitați terapeutice.

Calisthenics Romania, trupa care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la „Romanii au talent”: „Sunteți un exemplu pentru toți tinerii”

00:25, 23.03.2024 - Calisthenics Romania a prezentat un spectacol de forța pe scena de la „Romanii au talent”, sezonul 14. Jurații au fost impresionați atat de numarul lor, cat și de poveștile lor impresionante de viața. Trupa de forța Calisthenics Romania e compusa din mai mulți membri de varste diferite. Alisia, singura…

Imagini emoționante cu mama, bunica și fiica lui Smiley. Mesajul pe care artistul l-a transmis de 8 martie

14:50, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie, Smiley a transmis un mesaj emoționant pentru femeile din viața lui. Cantarețul a postat pe rețelele de socializare imagini rare cu mama, bunica, soția și fiica lui.Vedetele din showbiz au postat pe rețelele de socializare mesaje speciale de felicitare și apreciere de 8 Martie…

Cantarețul de muzica populara Mile Povan s-a stins din viața la doar 31 de ani. Care ar fi fost cauza decesului

14:55, 28.02.2024 - Cu regret și tristețe, lumea muzicii populare din Romania a fost zguduita de vestea tragica a trecerii in neființa a tanarului interpret Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, la doar 31 de ani.

Gigi Becali a pus mana pe telefon și-a sunat direct: „Se uita aia la tine ca oile in țarc la cioban” » Dezvaluiri din culise: „Omul asta mi-a salvat viața”

20:46, 21.02.2024 - Dan Puric a fost primul invitat din 2024 al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” # Actorul și regizorul a vorbit la superlativ despre Gigi Becali, cel care l-a ajutat cu diferite sume de bani in ultimii ani # Și a dezvaluit fragmente din discuțiile pe care le-a avut cu patronul celor de la FCSB Emisiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?