Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai mare aberaţie sexuală. Un scoţian beat i-a şocat pe pasagerii unui tren, cu maniile sale

Publicat:

Bautura in exces are efecte dintre cele mai neasteptate asupra consumatorilor, dupa cum au putut constata si pasagerii unui tren Scotia. La un moment dat atentia le-a fost atrasa de un tanar in jur de 25 de ani, , care isi clama in gura mare dragostea pentru un carucior de bord, cu sucuri si produse fast-food.

"Vreau sa te sarut, vreau sa fac sex cu tine!" striga Davidson apropiindu-se de carucior si chiar incercand sa sarute una dintre barele de metal ale caruciorului.

Ingrozita, cea care avea grija de carucior a luat-o la fuga, iar Davidson, sub privirile ingrozite…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pasagerii unui zbor de patru ore au 'secat' de bautura tot avionul in doar 25 de minute de la decolare

20:05, 21.04.2024 - Pasagerii unui zbor de patru ore au 'secat' de bautura tot avionul in doar 25 de minute de la decolare. Acum, directorul general al companiei aeriene turco-germane SunExpress cauta sa extinda prezența in țara cu pasagerii atat de... insetați.

Turist șocat de cat de scump e Clujul: „Cum Dumnezeule sa fie așa scump?!”

16:45, 30.03.2024 - Un turist din Sibiu, care s-a oprit la Cluj-Napoca, a ramas șocat de cat de scump este orașul, asta dupa ce a intrat intr-un local și a platit 144 de lei pe patru pahare cu bautura. Cel in cauza, acompaniat de un prieten, a intrat intr-un local, unde au consumat patru pahare de 20 de ml de Unicum Riserva,…

Turist șocat cat costa bautura la Cluj: ”Nu știam de ce este gol restaurantul. Acum știu!” - FOTO

18:06, 29.03.2024 - Un turist a poposit la Cluj-Napoca și a intrat intr-un restaurant alaturi de un companion, dar cand a venit nota de plata s-au șocat ambii. Cei doi au consumat Unicum Riserva, o bautura calitativa, dar prețul cerut pentru un pahar de 20 de ml a depașit orice imaginație. ”Am baut cate 4 pahare de 20…


Ce parere ai despre aceasta stire?