Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai incitantă apariţie de la Salonul internaţional de lenjerie intimă! Tu ai purta aşa ceva?

Publicat:

Modelele prezentate la de lenjerie intima, colectia toamna-iarna 2015 - 2016, sunt o combinatie de senzualitate si sexualitate.

Salonul international de lenjerie intima a adus în atentia publicului modele ce au variat de la eleganta, senzualitate pâna la modele extrem de sexuale.

Modelele propuse pentru colectia de lenjerie intima toamna-iarna 2015 - 2016 au fost însa eclipsate de o tinuta care a sfidat limitele dintre senzualitate si pornografie.

Este vorba de o tinuta formata din sutien,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a purtat Carmen Iohannis in vizita diplomatica din Coreea de Sud: „Este la cea mai buna apariție a sa!”

13:45, 24.04.2024 - Carmen Iohannis l-a insoțit pe președintele Klaus Iohannis intr-o vizita diplomatica in Coreea de Sud. Ca de fiecare data, Prima Doamna a atras toate privirile. Iata ce ținuta a purtat Prima Doamna!

Balint versus Balint, metaforic; FC Petrolul – UTA, in realitate, luni seara pe „Ilie Oana”, pe o vreme de… toamna-iarna! Care dintre „cei doi Balint” va caștiga astazi?

17:36, 22.04.2024 - In ediția 2006-2007, dupa ce fusese, in sezonul precedent, la CFR Cluj, tot in Divizia A, Balint Gyorgy Laszlo, a.k.a. Gyuszi, era unul dintre bravii fundași ai echipei UTA Arad și ai celui dintai eșalon, remarcandu-se prin tenacitate și ambiție, dar mai ales prin sobrietatea sa de pe gazon. Ani mai…

De ce este mai greu de suportat astenia de primavara decat cea de toamna-iarna

06:11, 18.03.2024 - Deși depresia de iarna e mai frecventa, astenia de primavara este mai greu de suportat, susțin medicii, care dau și cateva sfaturi despre cum poate fi recunoscuta și combatuta aceasta tulburare afectiva sezoniera.

Descoperiri de moda pentru zilele reci: jachete de dama la prețuri excepționale in MOHITO!

12:26, 05.03.2024 - Schimbarea sezonului vine la pachet, de fiecare data, cu nevoile noastre de a ne schimba garderoba. Mai ales primavara aduce cu sine aceasta nevoie și dorința, iar cautarea jachetelor de dama potrivite devine o prioritate pentru multe femei iubitoare de moda și de frumos. Pentru ca este momentul in…

“NEW YORK MOMENT” Tommy Hilfiger – Highlights de la show-ul toamna – iarna ‘24

16:50, 14.02.2024 - Avand ca fundal Oyster Bar din Grand Central, brand-ul a dezvaluit produsele emblematice Classic American Cool atat pe podium,, cat și in afara lui, pe masura ce ”See Now, Buy… Articolul “NEW YORK MOMENT” Tommy Hilfiger – Highlights de la show-ul toamna – iarna ‘24 apare prima data in Stiri Gorj .


Ce parere ai despre aceasta stire?