Cea mai delicioasa reteta de castraveti murati in saramura
Publicat:Castraveciorii murati sunt o delicatesa care nu trebuie sa lipseasca de pe mesele niciunui roman in anutimpul rece. Ca sa fiti siguri ca ies ca la carte, folositi sare grunjoasa si legume romanesti, fara aditivi sau conservanti. Reteta este pentru 1 borcan mare, de 5 litri. Ingrediente 4,5 kilogram castraveti cornison 4 morocvi romanesti 30 de catei de usturoi (atentie, cel chinezesc se albastreste la murat) 2 cracute marar intreg uscat 2-3 ardei iuti, sau, dupa gust 6 radacini medii de hrean 2 plicuri piper boabe negru sau cateva linguri de amestec piper 2 plicuri mustar boabe 20 frunze de dafin…
Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…
Sursa articol: bewoman.ro
Stiri pe aceeasi tema
Rețeta delicioasa și ușoara de cheesecake. Are doar patru ingrediente și e gata in 30 de minute
15:55, 09.05.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi și sa nici nu iți bați prea tare capul? Daca iți dorești sa gatești un desert simplu, pe care sa il faci cu un minim de agitație, atunci ai ajuns in locul potrivit. Incearca aceasta rețeta de cheesecake, un preparat cu doar cateva ingrediente de baza, gata in 30 de…
Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente
11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…
Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa
10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Supa cu un efect de 100 de ori mai mare decat antibioticele. Delicioasa și ușor de preparat, are efect și asupra celor rezistenți la medicamente
10:36, 13.03.2024 - Supa de usturoi ar putea fi o alternativa potrivita pentru persoanele care vor sa evite antibioticele. Supa de usturoi poate fi pana la de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele, sugereaza un studiu realizat de Universitatea din Washington.Usturoiul poate fi folosit pentru tratarea racelii, a…
Supa cu un efect de 100 de ori mai mare decat antibioticele. Delicioasa și ușor de preparat, are efect și asupra celor rezistenți la medicamente
00:01, 13.03.2024 - Supa de usturoi ar putea fi o alternativa potrivita pentru persoanele care vor sa evite antibioticele. Supa de usturoi poate fi pana la de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele, sugereaza un studiu realizat de Universitatea din Washington.Usturoiul poate fi folosit pentru tratarea racelii, a…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…