Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai amuzantă farsă a anului! Cum se bat cu lingurile doi soldaţi ruşi | VIDEO

Publicat:

Regulile sunt simple: cei doi se lovesc pe rand in cap cu o lingura pe care o tin in gura. Pierde cel care cedeaza primul.

Singura „problema”: unul dintre ei nu stia ca celalalt are „ajutoare” si ca tot duelul nu este decat o farsa.

Vezi video mai jos:

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clasamentul ATP are un nou lider - Novak Djokovic pierde și locul 2

09:20, 10.06.2024 - Jannik Sinner este incepand de luni noul lider al ierarhiei ATP, italianul detronandu-l pe Novak Djokovic. Sarbul coboara pe locul 3 mondial, dupa ce a fost depașit și de Carlos Alcaraz, campionul de la Roland Garros 2024.

Alegeri in Africa de Sud. Partidul de guvernamant ar putea pierde majoritatea dupa 30 de ani

13:30, 29.05.2024 - Zeci de milioane de sud-africani sunt așteptați la urne in ceea ce experții estimeaza ca vor fi cele mai echilibrate alegeri de la sfarșitul apartheidului. Partidul de guvernamant ar putea pierde majoritatea parlamentara pentru prima data dupa 30 de ani.

U-BT pierde primul meci in Liga Naționala de baschet. Se va juca la Cluj cu cupa pe masa!

22:30, 18.05.2024 - Echipa antrenata de Mihai Silvasan a pierdut la limita, 94-92, in aceasta seara, in fața celor de la CSM Oradea, in cadrul celei de-a treia partide a finalei campionatului de baschet masculin. Este prima infrangere a clujenilor din acest sezon in campionatul intern.Oradenii au condus inca din primul…

Zodiile care vor pierde o persoana draga pana la finalul primaverii. Ce anunța astrele pentru trei semne zodiacale

13:50, 05.05.2024 - Astrele anunța o primavara trista pentru trei semne zodiacale. Acești nativi vor pierde pe cineva drag pana la finalul lunii mai. Ei trebuie sa gaseasca o modalitatea prin care pot trece mai ușor peste momentul dureros din viața lor.

Romania asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuza sa munceasca, chiar cu riscul de a le pierde

05:45, 24.04.2024 - Conform datelor furnizate pentru „Adevarul” de catre Ministerul Muncii, in Romania erau, marți, 23 aprilie, nu mai puțin de 236.864 beneficiari ai venitului minim de incluziune, ce inlocuiește fostele ajutoare sociale.

Daca Ucraina pierde, ne-am putea trezi cu doua rele: „Raul cel mic”: armata obligatorie. „Raul cel mare”: armata rusa la gurile Dunarii

07:05, 12.04.2024 - Romania trebuie sa-și refaca rezerva armatei intr-un timp cat mai scurt, in condițiile in care armata se confrunta deja de 7 ani cu un deficit acut de rezerviști voluntari, in vreme ce „vechea” rezerva, alcatuita din persoanele care au facut armata obligatorie pana in 2007 este tot mai imbatranita și…

Ciolacu: Cirstoiu nu va pierde alegerile la PMB. Un eventual eșec nu va afecta alianța PSD-PNL

16:41, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, in cadrul unui interviu la o publicație de știri, ca un eventual eșec al candidatului coaliției PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, la alegerile pentru Primaria generala a Capitalei, nu va afecta alianța acestor partide pentru urmatoarele alegeri.

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?