Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce vrea o vedetă excentrică de la soţ de ziua ei? Amor în 30 de poziţii diferite

Publicat:

Cardi B a implinit zilele trecute 26 de ani si a tinut sa le multumeasca fanilor pentru urarile si mesajele de ziua ei, scrie click.ro. La un moment dat, artista a fost intrebata ce-si doreste de la sot, iar raspunsul cantaretei n-a intarziat sa apara.

Ce vrea Cardi B de la soț de ziua ei

"As vrea ca sotul meu sa faca sex cu mine in 30 de pozitii diferite", le-a spus ea fanilor razand. Artista se bucura de un succes imens pe plan profesional si este la fel de implinita si-n viata personal.

Cardi B este casatorita cu rapperul Offset din 2017. Cei doi au impreuna o fetita…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Isterie in SUA: vedeta unui serial TV le cere fanilor sa nu mai speculeze despre identitatea personajelor

19:11, 14.05.2024 - Vedeta serialulul Micuțul meu ren (Baby Reindeer), Richard Gadd, le-a cerut fanilor sa nu mai speculeze despre identitatea personajelor. Asta dupa ce fanii au provocat o adevarata isterie, incercand sa afle daca personajele sunt reale. O femeie s-a plans ca a primit amenințari cu moartea, informeaza…

Principalul rival al lui Erdogan, pe poziții radical diferite: Hamas este o organizație terorista, a comis acte de terorism (VIDEO)

00:36, 29.04.2024 - Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, un rival al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, numește Hamas un grup terorist și spune ca Turcia este "profund intristata" de masacrul din 7 octombrie, intr-un interviu acordat CNN.

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost ceruta in casatorie: „Are gravate cateva versuri in limba franceza”

14:50, 22.03.2024 - Theo Rose traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Vedeta este foarte fericita alaturi de Anghel Damian, alaturi de care vrea sa ajunga la altar. Artista a dezvaluit cum este relația lor, cum a fost ceruta in casatorie și a oferit detalii și despre nunta lor. Theo Rose s-a logodit Theo Rose…

Oana Roman a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. „Nu aveti pic de empatie!”

14:05, 20.03.2024 - Sincera și deschisa, cum și-a obișnuit admiratorii, Oana Roman a dezvaluit ca tocmai a trecut printr-un episod ce a nemulțumit-o profund. Vedeta a avut o reacție tranșanta dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. Oana Roman, reacție vehementa Oana Roman traverseaza una…

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.


Ce parere ai despre aceasta stire?