Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce vin e bine să alegi pentru fiert și ce condimente să adaugi: rețeta are efecte terapeutice

Publicat:

Cine nu iubeste vinul fiert? Este atat de simplu de preparat, casa miroase a sarbatoare si, putina lume stie, dar are si efecte terapeutice!Cele mai bune vinuri rosii pentru vin fiert sunt Merlot, Zinfandel sau Garnacha. Aceste vinuri sunt inchise la culoare, fructate si corpolente, ceea ce inseamna ca pot sustine toate aromele pe care le vei adauga. Cauta etichete care descriu vinul ca fiind „gemut” sau cu „note de vanilie”.Ce arome poti adauga la vinul fiert si ce beneficii au pentru sanatateCuisoarele, scortisoara, cardamomul, anasonul stelar, nucsoara si vanilia sunt toate chintesenta Craciunului.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutate. Recomandari utile de la nutriționiști

10:45, 22.04.2024 - Exista alternative sanatoase, care sunt sațioase, dar și favorabile gestionarii greutații. Ți-am pregatit o lista de gustari pe care le poți consuma fara sa te ingrași. Afla care sunt recomandarile specialiștilor in nutriție.Cele mai bune gustari pe care le poți consuma fara sa iei in greutateSupraalimentarea…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Secretele prepararii celei mai bune cafele. Condimentele pe care sa le adaugi in licoare magica, ce ne trezește in fiecare zi

09:55, 18.03.2024 - Cafeaua aduce beneficii sanatațiiPentru mulți oameni, nu exista zi fara cafea. Aceasta face parte din rutina zilnica, te ajuta sa te trezești dimineața și este prilej de socializare cu prietenii sau la birou. Chiar daca o bei doar pentru gustul aromat, afla ca o cana de cafea iți poate aduce multe beneficii. Studiile…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?