Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce vezi în imagini nu e ceea ce crezi. Campania originală a unui brand de lenjerie intimă

Publicat:

, unul dintre cele mai cunoscute brandu-uri de lenjerie intima din Argentina, are acum o campanie inedita de promovare. Reprezentantii firmei au renuntat la modelele cu forme perfecte si au realizat o serie de imagini in care apar cotul, genunchiul sau subratul unei femei.

Fotografiate dintr-un anumit unghi, aceste parti anatomice par cu totul altceva, dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai sus.

Sloganul campaniei este "Daca putem sa-ti facem genunchiul sa arate sexy, imagineaza-ti ce putem face cu locul potrivit".

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSD ii cere lui Nicusor Dan sa dea explicatii despre sursele de finantare ale campaniei de publicitate

19:30, 29.04.2024 - Reprezentantii PSD i-au cerut luni primarului Capitalei, Nicusor Dan, sa-si explice pozitia pe tema conexiunilor pe care oameni apropiati lui le au "cu interese de afaceri rusesti" si sa lamureasca asupra surselor de finantare ale campaniei sale de publicitate.

Harșovschi despre campania electorala: ”O campanie nu este sa arați cat de rau este celalalt ci sa arați cat de bine poți face tu pentru suceveni. Eu voi vorbi despre proiectele mele și ceea ce putem face impreuna”

18:05, 29.04.2024 - Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Suceava, actualul viceprimar Lucian Harșovschi, a declarat astazi ca in aceasta campanie electorala va discuta ”puțin spre deloc” despre contracandidații sai și ca se va axa in mod deosebit pe prezentarea proiectelor sale pentru suceveni. ”Nu imi…

Campania ”Detector pentru viața” se va derula in mai multe comune din județ, cu ...

14:20, 08.04.2024 - Reprezentanții ISU Suceava, in parteneriat cu cei de la Delgaz Grid, au demarat o ampla campanie intitulata "Detector pentru viața". Au fost selectate 15 comune din județ unde se vor concentra acțiunile, respectiv Baia, Darmanești, Dorna Candrenilor, Dumbraveni, Fundu Moldovei, ...


Ce parere ai despre aceasta stire?