Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să faci pentru a îmbătrâni sănătos. Sfaturile unui medic geriatru

Publicat:

In calitate de medici cu pregatire specifica in tratarea adulților in varsta, geriatrii iși pot da imediat seama care sunt acei oameni care traiesc o batranețe sanatoasa și satisfacatoare, in comparație cu cei care se chinuie in ultimii lor ani de viața.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce lucruri nu ar trebui sa faci imediat dupa masa. Sfaturile nutriționiștilor

00:45, 05.04.2024 - Toata lumea iubește mancarea delicioasa, dar trebuie sa avem grija cum o consumam și mai ales ce facem in urmatoarele minute. Vorbim de activitațile simple pe care le facem toți, dar pot fi daunatoare daca sunt efectuate imediat dupa ce am mancat.

Iulian Popescu, candidatul PNL pentru Primaria Targu Jiu. ”Trebuie sa reparam ce s-a stricat”

23:55, 22.03.2024 - Prefectul judetului Gorj, Iulian Popescu, a anunțat pe Facebook ca este candidatul PNL pentru Primaria Targu Jiu. Prefectul judetului Gorj, liberalul Iulian Popescu, și-a lansat vineri seara, la Sala Sporturilor din oras, candidatura pentru Primaria Targu Jiu ! Iulian Popescu, candidatul PNL pentru…

Cinci rețete pentru un mic dejun sanatos. Se prepara rapid, iar rezultatul e delicios

14:56, 01.03.2024 - Micul dejun reprezinta combustibilul esențial pentru a incepe ziua cu energie și vitalitate. Cu toate acestea, agitația dimineților poate face ca pregatirea unor preparate sanatoase sa para dificila.

Cat de sanatos e laptele vegetal pentru organism. Recomandarile specialiștilor

21:50, 19.02.2024 - Laptele vegetal este alegerea ideala pentru persoanele care se confrunta cu intoleranța la lactoza sau alte alergii. Poate fi o alternativa excelenta datorita nutrienților pe care le conține și ofera organismului numeroase beneficii.

Grosu despre concursul pentru șefia PG. „Merge concursul inainte, sa mearga sanatos”

09:21, 16.02.2024 - Președintele Legislativului, Igor Grosu iși dorește ca in urma concursului pentru funcția de procuror general sa iasa invingator un candidat care „sa se apuce ulterior de treaba”. Grosu a ezitat sa spuna daca in lista actualilor candidați se regasește vreun nume care ar fi demn sa schimbe lucrurile…

Sfaturile de la Harvard pentru a atrage abundența și norocul. Ce trebuie sa faci

11:50, 15.02.2024 - La fiecare inceput de an, oamenii iși propun sa faca orice pentru a atrage abundența și norocul. Așadar, daca vreți ca in 2024 sa aveți mai mult noroc și bani in buzunar, specialiștii de la Harvard vin cu cateva sfaturi esențiale. Principiile lor, bazate pe numeroase cercetari, ofera tuturor indrumari…

Medic: Aerul curat, solutia pentru un plaman sanatos/ Cancerul pulmonar, cu cea mai mare mortalitate

10:26, 05.02.2024 - Cancerul care induce cea mai mare mortalitate este cel pulmonar, iar aerul curat este solutia pentru un plaman sanatos, a transmis medicul pneumolog Beatrice Mahler, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului.


Ce parere ai despre aceasta stire?