Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să facă fermierii pentru a obține autorizații de import al motorinei

Publicat:

Ce trebuie sa faca fermierii pentru a obține autorizații de import al motorinei Foto: vesti.ruConsiderati ca autoritatile moldovenesti trebuie sa contracareze propaganda unionista din republica?- Da- Nu- Greu de raspunsrezultatele sondajuluiProducatorii agricoli inregistrați ca persoane juridice, incepind cu 1 aprilie, pot depune la ANRE cereri pentru acordarea autorizațiilor de import al motorinei pentru necesitați proprii.
Anunțul a fost facut de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), care a menționat ca dreptul producatorilor agricoli la importurile de motorina…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Tarifele la lumina vor fi revizuite. Vom plati mai mult pentru lumina

12:30, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica urmeaza sa revizuiasca tarifele la energia electrica saptamina viitoare. Și deși, „Premier Energy” și „Furnizarea Energiei Electrice Nord” au solicitat majorarea tarifelor, in proiectele supuse aprobarii, publicate de ANRE, tarifele la lumina ar urma…

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

ANRE va examina astazi cererea Moldovagaz de revizuire a tarifului la gaz

09:55, 21.02.2024 - Gazul s-ar putea ieftini cu peste 3 lei, ajungind la 14 lei și 47 de bani cu TVA. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va examina astazi, 21 februarie, solicitarea Moldovagaz privind ajustarea prețurilor. Pe linga cererea de aprobare a prețurilor reglementate pentru gazele naturale,…

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…


Ce parere ai despre aceasta stire?