Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește

Publicat:

Marian Duța, reporterul de la Neatza cu Razvan și Dani, dintr-un magazin pescaresc ne ofera detalii despre ce tipuri de pește recomanda specialiștii pentru zilele din postul Craciunului cu dezlegare la pește.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Generația Z pare mai batrana decat este in realitatea. Care sunt cele mai mari probleme de sanatate cu care se confrunta

07:05, 23.04.2024 -   Tot mai mulți tineri sub 27 de ani se plang de faptul ca par mult mai batrani decat sunt de fapt. Recent specialiștii au adus dovezi pentru a demonstra ca fenomenul conține o urma de adevar. In cadrul unei conferințe internaționale privind cancerul s-a aratat ca tinerii diagnosticați cu anumite tipuri…

„Un nor excepțional de intens”. Un al treilea val de praf saharian ajunge in Europa. Și Romania va fi afectata

14:31, 09.04.2024 - Zilele acestea, Europa de vest, in special, dar parțial și țara noastra se afla sub al treilea val de praf saharian din ultima luna. Specialiștii spun ca este vorba despre un nor „excepțional” de intens. Cele mai afectate țari sunt acum Franța și Germania, transmite Sky News.

Zilele cu dezlegare la peste in Postul Pastelui 2024. Cum se ține corect

13:16, 18.03.2024 - Ziua de luni, 18 martie, marcheaza inceputul postului Paștelui. Numit și postul Invierii Domnului, acesta este cel mai lung si aspru post dintre toate posturile mari din anul calendaristic. Iata care sunt zilele in care credincioșii au dezlegare la pește!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

De ce e bine sa bei ceai de Roșcove. Mulți specialiști il recomanda pentru sanatatea organismului uman

09:55, 26.02.2024 - Roșcova caștiga tot mai mult teren in randul celor preocupați de sanatate și nutriție. Specialiștii din domeniul sanatații il recomanda tot mai des drept o sursa valoroasa de beneficii pentru organismul uman. Iata de ce este bine sa incluzi ceaiul in dieta ta.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Cum a inceput relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Și-a cunoscut iubitul cand inca era casatorita

16:55, 29.01.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor a starnit multe controverse la inceput. Cuplul a povestit cum s-a cunoscut, dar și cum a inceput povestea lor de dragoste.„Power Couple Romania – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, incepe…


Ce parere ai despre aceasta stire?