Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune stiinta despre efectele timpului petrecut in natura?

Publicat:

„Mii de oameni obositi, cu nervii zdruncinati, incep sa afle ca a merge pe munte inseamna a merge acasa, ca salbaticia e o necesitate.” ― totii stim ca natura are efecte pozitive asupra sanatatii si a starii noastre de bine. E un fel de

Citeste articolul mai departe pe viataverdeviu.ro…  

Sursa articol: viataverdeviu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe Pamant, timpul trece mai repede in varf de munte. Oamenii de știința spun ca trebuie sa trimitem ceasuri pe Luna cat mai curand

01:40, 04.06.2024 - Poate ca cea mai mare ciudațenie a universului nostru este problema inerenta a cronometrarii timpului: secundele trec cu puțin mai repede in varful unui munte decat in vaile de pe Pamant. In scopuri practice, majoritatea oamenilor nu trebuie sa iși faca griji cu privire la aceste diferențe. Dar o noua…

Oamenii de știința spun ca trebuie sa trimitem ceasuri pe Luna cat mai curand. Pe Pamant, timpul trece mai repede in varf de munte

07:05, 03.06.2024 - Poate ca cea mai mare ciudațenie a universului nostru este problema inerenta a cronometrarii timpului: secundele trec cu puțin mai repede in varful unui munte decat in vaile de pe Pamant. In scopuri practice, majoritatea oamenilor nu trebuie sa iși faca griji cu privire la aceste diferențe. Dar o noua…

Efectele nocive ale timpului petrecut in fața ecranelor: Cum sa-ți imbunatațești sanatatea ochilor

15:35, 25.05.2024 - In fiecare zi, tot mai mulți pacienți cauta ajutor medical, dupa ce petrec zile intregi in fața ecranelor de calculator. Cele mai comune simptome includ ochi iritați sau inroșiți și senzația de uscaciune sau nisip pe suprafața ochiului, scrie playtech.ro .

(AUDIO/FOTO) Gigi Caciuleanu: Dansul, „o știința nebuna și o arta exacta”

19:45, 29.04.2024 - La 29 aprilie, sarbatorim Ziua Internaționala a Dansului. Ioana Soreanu a realizat un reportaj despre evenimentele organizate de Universitatea Naționala de Arte „George Enescu” din Iași, cu acest prilej. Astazi, 29 aprilie este Ziua internaționala a dansului, stabilita in 1982 de Comitetul de Dans al…

„Știința nu moare!”. Nu moare, dar a fost ingropata de vie

11:05, 18.04.2024 - Dupa 32 de ani petrecuți neintrerupt in prima liga, fosta campioana a Romaniei a retrogradat, decontand prin 25 de infrangeri, toate cu 0-3, lipsa de profesionalism a conducerii clubului Epitaf „Și te-ai dus, dulce minune/ Și-a murit iubirea noastra/ Floare albastra! floare albastra/ Totuși este trist…

O noua cauza a leziunilor pulmonare descoperita de oameni de știința

22:55, 05.04.2024 - Oamenii de știința britanici au identificat o cauza fundamentala a daunelor provocate de astm. Cercetarile lor arata ca celulele care captușesc caile respiratorii sunt deteriorate semnificativ in timpul unui atac.

Victor Tomulescu, medic primar chirurgie generala: Testele pentru biomarkeri ajuta la identificarea celor mai eficiente opțiuni de tratament in cancerul colorectal. Inovații și perspective in chirurgia cancerului colorectal in Romania

12:20, 25.03.2024 - Cancerul colorectal este al treilea cel mai frecvent tip de cancer la nivel mondialIn Romania, cancerul de colon ocupa locul 2 ca mortalitate prin cancerSe  estimeaza ca in perioada 2020-2040 incidența cancerului colorectal, atat la barbați, cat și la femei va crește cu peste 10%In mijlocul luptei impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?