Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Avocatul Poporului despre cazul elevului obligat să stea pe hol în timpul cursurilor

Publicat:

Dupa ce presa a facut public cazul copilului de la Scoala generala nr. 5, care a fost tinut pe holul unui secretariat pentru ca avea un comportament nepotrivit la ore, institutia Avocatului Poporului s-a autosesizat. A fost facuta o ancheta la unitatea de invatamant, demarata de reprezentanti ai Avocatului Poporului de la Bucuresti. Concluzia trasa in urma anchetei este ca a fost incalcat dreptul la educatie. Reprezentantii Avocatului Poporului au constatat ca regulamentul de ordine interioara a scolii, in care era prevazuta aceasta pedeapsa, era nelegal si au emis o serie de recomandari pe care…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procurorii au raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala groazei. Detalii surprinzatoare (surse)

17:35, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta. Procurorii Parchetului Tribunalului București care au preluat ancheta au primit raportul…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?