Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spun specialiștii despre consecințele votului dat contra aderării României la Schengen ANALIZĂ

Publicat:

Specialiștii consultați de „Adevarul” considera ca votul arata disensiunile la nivel european, va intari curentul eurosceptic, dar este și un eșec de moment al Coaliției, care a forțat aderarea pana in ultimul moment.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Cum am putea preveni dezinformarea in prag de alegeri ANALIZA

06:20, 03.04.2024 - Specialistii atrag atenția cǎ, in contextul celor patru randuri de alegeri si al situației externe de securitate, partidele ar trebui sa iși indrepte resursele financiare catre combaterea dezinformǎrii.

Medicul Catalin Cirstoiu, favorit pentru a fi candidatul comun al Coaliției la Primaria Capitalei SURSE

10:31, 18.03.2024 - In cazul in care PSD și PNL vor ajunge la un compromis și vor merge pe varianta unei candidaturi comune la Primaria Capitalei, cu prima șansa pleaca medicul Catalin Cirstoiu, susțin surse din Coaliție pentru „Adevarul”

Cum vrea Kremlinul sa compromita referendumul pe tema aderarii in Republica Moldova ANALIZA

22:50, 10.03.2024 - Gagauzia, o regiune prorusa din Rep. Moldova, ar putea sa refuze sa deschida secții de votare la referendumul pe tema aderarii la UE, afirma experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”. Demersul ar avea loc la solicitarea Kremlinului, care va folosi Gagauzia pentru destabilizarea țarii vecine.

Adina Valean, despre data aderarii Romaniei la Shengen: 'Cred ca, de fapt, nimeni nu stie, poate doar Austria'

13:55, 09.03.2024 - Comisarul european roman Adina Valean este de parere ca nu poate fi avansata o posibila data la care Romania ar putea intra cu frontierele terestre in spatiul Schengen, potrivit News.ro. „Tot acest subiect este unul de natura subiectiva si cand avem de a face cu lucruri de natura subiectiva e greu…

Kelemen Hunor a explodat in fața greilor PPE: Tangoul politic pe tema Schengen nu mai poate continua

17:05, 06.03.2024 - „Pot fi inventate tot felul de scuze și pretexte pentru a amana aderarea totala la spațiul Schengen, dar acest lucru va cauza daune enorme pe termen scurt”, spune liderul UDMR, Kelemen Hunor, la congresul PPE: „Tangoul politic din jurul aderarii la Schengen nu poate fi nici asumat, nici continuat”.…

Ciolacu, discuții cu Metsola: Am mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderarii Romaniei la spațiul Schengen

14:55, 06.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, ca a discutat cu presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, despre importanța menținerii coaliției democratice in legislativul european și a stabilitații guvernamentale.

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…


Ce parere ai despre aceasta stire?