Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sexy este Salma Hayek în costum de baie, la 55 de ani! Decolteul amețitor i-a amuțit pe fani

Publicat:

arata senzațional la 55 de ani! Superba actrița de origine mexicana pare ca a descoperit secretul tinereții. Bruneta i-a uimit pe fanii sai in acest inceput de an, dupa ce s-a pozat intr-un costum de baie extrem de sexy, noteaza click.ro. «Fie ca acest an nou sa va aduca conștientizarea propriilor forțe. 2022 […] The post Ce sexy este in costum de baie, la 55 de ani! Decolteul amețitor i-a amuțit pe fani first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Varciu. Ami Teiceanu este o bruneta superba la 44 de ani

16:50, 10.05.2024 - Mama Carminei Varciu are 44 de ani și este o femeie foarte frumoasa. Ami Teiceanu și Liviu Varciu au inceput o relație in urma cu mai bine de 2 decenii, insa lucrurile nu au funcționat. Rodul poveștii lor de dragoste a implinit recent 22 de ani.

Ionuț Dolanescu, ipostaza superba cu singura lui fiica. Cum arata Ioana Maria in costum popular, e frumoasa ca o papușa

16:15, 28.03.2024 - Ionuț Dolanescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzica populara de la noi din țara. Fiul regretatei legende a folclorului, Ion Dolanescu, are o fiica de o frumusețe extrema. Cum arata Ioana Maria in costum popular. A moștenit talentul familiei sale. Fiica ii calca pe urme lui Ionuț…

Reprezentanta Romaniei la Miss World 2024, de-a dreptul superba! Ada Maria a stralucit in India

14:40, 29.02.2024 - In cadrul celei de-a 71-a ediții a concursului Miss World, care se desfașoara in India pana pe 9 martie 2024 (și a inceput pe 18 februarie), Romania este reprezentata de Ada Maria Ileana, o tanara in varsta de 26 de ani care a reușit sa captiveze atenția tuturor cu apariția sa senzaționala, noteaza…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?