Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia Deliei Matache. Lucrurile care nu se știau

Publicat:

a vorbit, de curand, despre ce se intampla cu adevarat in casnicie . Mama juratei de la X Factor si iUmor spune tot despre mariajul acesteia cu Razvan Munteanu. De ce s-au casatorit si curand, in cadrul unui interviu, a dat din casa. […] The post Ce se intampla cu adevarat in casnicia . Lucrurile care nu se știau appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

Semne ca ceva s-ar putea intampla curand: SUA iși restrang miscarile personalului sau diplomatic in Israel

05:10, 12.04.2024 - Statele Unite au anuntat joi ca restrang miscarile personalului sau diplomatic in Israel din motive de securitate, pe fondul temerilor de represalii iraniene la un atac pus pe seama Israelului in Siria, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Angajații lui Kate Middleton „nu știau” ca prințesa urma sa se opereze: „Doar cațiva oameni știu ce se intampla cu adevarat”

21:35, 15.03.2024 - Se pare ca nici macar angajații de top ai prințesei de Wales nu au habar in ce consta procesul ei de recuperare de dupa intervenția chirurgicala abdominala suferita la jumatatea lunii ianuarie. Ba mai mult, personalul a marturisit ca nu a vazut-o pe Kate Middleton, relateaza NY Post.

Un canadian critica Superliga. „Trebuie sa treci cu adevarat prin asta pentru a ințelege ce se intampla! Fotbalul din Romania e condus aproape ca o mafie!”

16:00, 15.03.2024 - Zorhan Bassong (24 de ani), fost fundaș la Farul și FC Argeș, a povestit, in presa din Montreal, experiența neplacuta din Romania: „A fost foarte, foarte complicat. Unii oameni mi-au spus sa fiu atent, dar eu am zis ca sunt diferit. Nu am venit pentru bani, ci doar sa prind minute. M-au forțat sa joc…

Lucrurile care vor disparea curand din magazine: afectate de noua masura adoptata de Uniunea Europeana nu vor fi doar magazinele

05:50, 06.03.2024 - Uniunea Europeana a elaborat un pachet de masuri destinat sa aduca modificari semnificative in toate magazinele. Intr-un viitor nu foarte indepartat, anumite produse din supermarketuri vor fi complet eliminate. Afla ce articole nu vor mai fi disponibile deloc, de acum inainte, la cumparaturi. Lucrurile…

Buletinele care se schimba in Romania. Cetatenii trebuie sa afle cat mai curand, se intampla chiar de anul acesta

18:11, 16.02.2024 - Odata cu demararea marelui proiect de digitalizare, care a inclus și buletinele romanilor, in 2020 era emis un nou cadru legislativ care schimba tipul acestor documente, modul de eliberare, precum și varsta de la care romanii vor putea beneficia de buletinele elctronice.

Mireasa, sezon 7. Ce se intampla cu casnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a aparut pe conturile lor de socializare

17:25, 14.02.2024 - Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricand. Cei doi soți și-au incantat susținatorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Indragostiților.

Ce decizie curajoasa a luat Gina Matache la 61 de ani. Mama Deliei vrea sa iși refaca viața cu un barbat mai tanar

15:40, 12.02.2024 - Gina Matache a facut de curand o serie de dezvaluiri surprinzatoare. Mama Deliei și a Oanei a vorbit despre cum l-a ajutat pe fostul sau soț, dar și despre faptul ca vrea sa iși refaca viața amoroasa. Iata ce a declarat!


Ce parere ai despre aceasta stire?