Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-ar întâmpla dacă Rusia ar ataca România. Ben Hodges: „Drumurile nu vor ajuta forțele române și NATO să respingă un atac rusesc”

Publicat:

Intr-un scenariu ipotetic, de tipul „Ce-ar fi daca?”, potrivit caruia Rusia ar ataca direct Romania, proasta infrastructura rutiera și feroviara a țarii noastre ar crea, in primul rand, probleme armatei romane și aliaților NATO. In plus, Romania trebuie sa investeasca in apararea antiaeriana și in arme precise cu raza lunga de acțiune, care sa le permita trupelor romane sa atace in adancime, a declarat generalul american , fost comandant al trupelor SUA in Europa, in exclusivitate pentru Digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul comandant al trupelor SUA in Europa face o previziune sumbra pentru Rusia

10:50, 02.05.2024 - Ben Hodges, general american in rezerva si fost comandant al trupelor SUA in Europa, a declarat ca tintele prioritare pentru rachetele ATACMS livrate Ucrainei vor fi cartierele generale rusesti, logistica și artileria din prima linie și din Crimeea.

Ce s-ar putea intampla cu Rusia dupa moartea lui Vladimir Putin. 3 scenarii riscante pentru NATO și Europa

08:55, 25.04.2024 - Publicația americana Foreign Affairs, specializata in politica externa, a prezentat trei scenarii riscante pentru SUA, organizația NATO și Europa, privind viitorul Rusiei. Ce s-ar putea intampla daca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va muri dintr-un motiv sau altul. Ce varsta va avea Vladimir…

Ai fi dispus sa mori pentru tara ta?

08:55, 21.04.2024 - In fata celui mai mare razboi de pe continent european din 1945 incoace, multe tari doresc nu doar sa-si mentina fortele armate, ci sa le si extinda, insa aceasta se dovedeste a fi o sarcina dificila, relateaza The Economist. Fortele armate olandeze numara 49.000 de membri, adica mai putin de o cincime…

Kremlinul a trimis prima reacție in conflictul din Israel. Cum crede Moscova ca trebuie gestionat butoiul de pulbere din Orientul Mijlociu

13:41, 15.04.2024 - "Indemnam toate partile implicate la retinere. Contam pe statele din regiune pentru a gasi o solutie la problemele existente, prin mijloace politice si diplomatice", adauga ministerul sud intr-un comunicat.Iranul a lansat sambata peste 200 de drone si rachete impotriva Israelului, ca raspuns la un bombardament…

Kremlinul a trimis prima reacție in conflictul din Israel. Cum crede Moscova ca trebuie gestionat butoiul de pulbere din Orientul Mijlociu

13:45, 14.04.2024 - "Indemnam toate partile implicate la retinere. Contam pe statele din regiune pentru a gasi o solutie la problemele existente, prin mijloace politice si diplomatice", adauga ministerul sud intr-un comunicat.Iranul a lansat sambata peste 200 de drone si rachete impotriva Israelului, ca raspuns la un bombardament…

Independența energetica a Europei, o himera

13:35, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu au suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica. Analiza datelor Eurostat demonstreaza ca masurile luate in ultima perioada nu a modificat semnificativ nivelul…

Basescu, ironii dupa anunțul candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: Secretarul general n-are avion, trebuie sa inchirieze mai des

23:25, 12.03.2024 - „Aici este parte de risc major. Daca ar fi fost un aranajament deja facut, sa se renunțe la Rutte, anunțul ar fi fost facut de americani. Personal aș spune, poate puțin ironic, n-am crezut ca se scoate la concurs postul. Dar se pare ca s-a scos și Klaus Iohannis s-a inscris. Daca prin candidatura lui…

Romania, in sens invers fața de restul Europei: Miniștrii energiei din UE au decis reducerea consumului de gaze / Romania iși crește necesarul de gaze

11:56, 05.03.2024 - Consiliul miniștrilor energiei din statele UE au ajuns luni la un acord politic cu privire la o recomandare de a continua reducerea voluntara a cererii de gaze. Mai exact, statele membre sunt incurajate sa-și reduca in continuare consumul de gaze pana la 31 martie 2025, cu cel puțin 15 % fața de consumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?