Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce probleme au întâmpinat în relație Gazi Demirel și soția sa. Cum au depășit neînțelegerile în cuplu: „Primesc multe mesaje...” / VIDEO

Publicat:

și soția sa, Madalina, sunt impreuna de cațiva ani. Artistul recunoaște ca primește multe mesaje din partea admiratoarelor, dar se pare ca partenera sa nu este o femeie geloasa. Ba mai mult, Madalina susține ca nu i-a dat niciodata motive sa puna la indoiala fidelitatea soțului sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Dragan, acuzata ca l-a inșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Cum se apara inca soția lui, fiind in plin divorț: „Primesc mesaje...”

12:00, 02.05.2024 - Denisa Dragan este acuzata ca l-a inșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Ramore de la iUmor și inca iubita lui sunt in plin divorț. Iata cum se apara fosta partenera de viața a caștigatorului de la iUmor!

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Doliu in diplomatie: Sotia ambasadorului Federatiei Ruse in Romania a murit

10:15, 09.04.2024 - Sotia ambasadorului Federatiei Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marti dimineata, pe fondul unor probleme medicale, la resedinta oficiala din Bucuresti.Potrivit unor surse oficiale, echipajele de prim ajutor au fost solicitate marti dimineata la resedinta ambasadorului Rusiei la Bucuresti, conform…

Power Couple Romania, 12 martie 2024. Gestul lui Emi care a creat mari tensiuni dupa proba. Cum a reacționat soția lui, Madalina

20:50, 12.03.2024 - Dupa ce i-a mulțumit Madalinei pentru tot, Emi a facut un gest care a creat mari tensiuni dupa prima proba din etapa finala a competiției. In ediția 17 din Power Couple Romania de pe 12 martie 2024, artistul de la Noaptea Tarziu a luat prin surprindere telespectatorii.

Controversa in familia lui Miley Cyrus. Noah Cyrus ar fi avut o relație cu noul soț al mamei sale, Dominic Purcell, inainte ca aceasta sa devina soția actorului

22:35, 05.03.2024 - O noua controversa in familia lui Miley Cyrus. Potrivit dezvaluirilor facute de un apropiat al Un nou raport a indicat ca Noah Cyrus a avut o "relație" cu noul soț al mamei sale, Tish, Dominic Purcell, inainte ca aceasta sa devina soția actorului.

Constantin Enceanu și soția, probleme cu legea! De ce trebuie sa se prezinte cei doi in fața judecatorilor

22:51, 27.02.2024 - Constantin Enceanu și Angelica, soția acestuia, probleme cu legea. De ce sunt chemați cei doi parteneri in fața magistraților in calitate de "parați". Cantarețul mai are un proces pe rol, dupa ce a decis sa dea in judecata „ Ansamblul Maria Tanase” din Craiova, condus de colega sa, Niculina Stoican.

Star Matinal. Cum a inceput povestea de iubire dintre Mario Joy și soția lui, Madalina. Cei doi sunt impreuna de 10 ani: „I-am trimis o cerere...” / VIDEO

11:45, 23.02.2024 - Mario Joy a dezvaluit cum a inceput povestea de iubire dintre el și soția lui, Madalina. Cei doi sunt impreuna de mai bine de 10 ani și au trecut prin multe impreuna de-a lungul timpului. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…


Ce parere ai despre aceasta stire?