Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce presupune „Operațiunea Matrioșka”, noua campanie rusească de dezinformare

Publicat:

Experții avertizeaza ca Ucraina este vizata de o noua campanie ruseasca de dezinformare, numita „Matrioșka”, al carei scop este de a-i ține ocupați cu treburi marunte pe jurnaliștii occidentali.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata rusa susține ca a inrolat 100.000 de soldați pe baza de contract in 2024 și ca noii recruți vor „sa ii razbune pe cei uciși” in atacul de Moscova

17:25, 03.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a afirmat miercuri, 3 aprilie, ca peste 100.000 de oameni s-au inrolat, de la inceputul anului și pana acum, pentru a lupta ca soldați pe baza de contract in razboiul impotriva Ucrainei, informeaza The Moscow Times."In ultima saptamana și jumatate, punctele de recrutare au…

Ce urmarește noua campanie de dezinformare a Rusiei pe tema discuțiilor de pace in Ucraina

10:35, 04.03.2024 - Rusia duce o campanie de dezinformare pe tema negocierile de pace in Ucraina in scopul de a obține concesii preventive din partea Occidentului in cazul reluarii discuțiilor, constata Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

„Maidan-3“, noua campanie de dezinformare a Rusiei in Ucraina

19:25, 28.02.2024 - Moscova a lansat „un plan de sabotaj, operatiuni de informatii si provocari” pentru a „reduce sprijinul occidental” pentru Kiev, au transmis marti mai multe servicii de informatii ucrainene intr-un comunicat.

Ucraina acuza Rusia de „dezinformare” pentru a diviza aliații Kievului

19:50, 27.02.2024 - Ucraina a acuzat marti Rusia ca duce o campanie de „dezinformare” menita sa ii divizeze pe aliatii Kievului si sa „demoralizeze” societatea ucraineana inainte de a-i putea provoca o „infrangere” decisiva pe campul de lupta, relateaza AFP.

Invazia ruseasca lasa sectorul agricol din Ucraina cu pierderi de 80 miliarde de dolari

19:20, 21.02.2024 - Sectorul agricol din Ucraina a inregistrat pierderi directe si indirecte de peste 80 miliarde de dolari ca urmare a invaziei rusesti, se arata intr-un raport publicat miercuri de analistii de la Kiev School of Economics (KSE), transmite Reuters. La inceputul lunii ianuarie 2023, analistii estimau…

Afacerea ajutorului pentru Ucraina in Congres: convulsii de campanie electorala a lui Donald Trump

07:05, 12.02.2024 - O majoritate absoluta a americanilor susține Ucraina in cadrul razboiului de agresiune al Rusiei impotriva sa, razboi pe scara larga, de mare intensitate, pe termen lung lansat la 24 februarie 2022.

Ucraina a destructurat o rețea ruseasca de spionaj care transmitea informații despre industria sa militara

13:30, 05.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a destructurat o retea ruseasca de spionaj care opera in trei regiuni ale tarii, aproape de linia frontului, si transmitea informatii despre industria militara ucraineana, ale carei facilitati au fost vizate de atacuri aeriene rusesti in ultimele saptamani.

Rusia pierde batalia pentru Marea Neagra. Cum vrea Ucraina sa distruga flota ruseasca și sa continue comerțul pe mare

10:05, 30.01.2024 - Ucraina a lucrat din greu ca sa creeze propriul sau coridor pentru transportul maritim, dupa ce Rusia s-a retras din acordul intermediat de ONU privind exportul de cereale, și a reușit sa rastoarne dominația ruseasca a Marii Negre fara sa aiba nici macar o nava de razboi funcționala, scrie The Economist.


Ce parere ai despre aceasta stire?