Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce poți face dacă îți cade părul?

Publicat:

Caderea parului este un fenomen deloc placut, care poate avea un impact emoțional extrem de puternic. Un numar mare de persoane se confrunta cu o astfel de problema, care uneori poate fi dificil de combatut. Daca și tu ai observat cum podoaba ta capilara nu mai este la fel de bogata, iata ce ar trebui sa faci.

Simptomele caderii parului

In medie, un om pierde in jur de 100 de fire de par pe zi, iar acest lucru este perfect normal. Insa, in momentul in care acest numar crește și incepi sa observi mai multe fire cazute la duș, pe perna sau care raman pe perie sau pe haine, este posibil…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iata de ce isi pierd copiii pofta de mancare! Factori care pot influența lipsa apetitului la cei mici

14:01, 09.05.2024 - Pierderea poftei de mancare la copii poate fi o sursa de ingrijorare pentru parinți. In timp ce este normal ca apetitul sa fluctueze in randul copiilor, exista anumite motive și strategii pentru a face fața acestei situații. Iata de ce isi pierd copiii pofta de mancare!  Factori care pot influența lipsa…

Caderea parului la pisici – 3 moduri de a opri caderea parului pisicii

16:00, 29.04.2024 - Faptul ca pisicile iși pierd periodic blana nu este neobișnuit. Este o schimbare normala a blanii asociata cu ciclurile anotimpurilor. La animalele cu o blana scurta, acest proces trece aproape neobservat. Pisicile cu blana mai abundenta (pisica persana, pisica siberiana) lasa par pe mobilierul din…

Țanțarii care raspandesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul Romaniei. Ce spun autoritațile

18:20, 26.04.2024 - Recent, mai mulți țanțari capabili sa raspandeasca malaria au fost identificați in diverse regiuni din Europa, inclusiv in Romania. Schimbarile climatice, care favorizeaza temperaturi mai ridicate și perioade mai lungi de caldura, au facilitat raspandirea acestor insecte vectori. Situația este similara…

Cele mai comune probleme stomatologice

12:05, 23.04.2024 - Cavitatea orala este o zona complexa a corpului nostru, care poate fi afectata de diverse probleme stomatologice. Acest tip de probleme nu doar ca provoaca disconfort și durere, dar pot avea și implicații pe termen lung asupra sanatații și calitații vieții. In multe cazuri, persoanele tind sa ignore…

Afecțiuni gastrice cauzate de absența dinților? Iata la ce soluții ai putea apela

16:45, 08.04.2024 - Gastrita, ulcerul și refluxul gastroesofagian sunt afecțiuni care pot fi cauzate de absența dinților. Pierderea dinților poate fi determinata de diferite motive precum caria dentara, parodontita sau accidentele, iar absența dinților poate duce la disfuncții ale sistemului digestiv.  Insa, exista soluții…

Recunoașterea imediata a simptomelor AVC pentru o intervenție eficienta

13:05, 01.04.2024 - Un accident vascular cerebral (AVC) reprezinta o urgența medicala in care fluxul de sange catre o parte a creierului este intrerupt sau redus, ducand la moartea celulelor cerebrale. Consecințele unui AVC pot fi devastatoare și pot varia in funcție de zona creierului afectata și de timpul scurs pana…

Ghid pentru ingrijirea pielii in timpul sarcinii și alaptarii. Recomandarile medicilor Irina Cudritchi și Brigitta Mihai

06:50, 29.02.2024 - Anumite substanțe chimice folosite in cosmetice precum retinoizii, acidul salicilic și parabenii ar trebui evitate in timpul sarcinii și alaptarii, deoarece acestea pot avea efecte negative asupra fatului sau pot trece in laptele matern.

Cum ingrijești corect un ten cu acnee. Sfaturi de la specialiști

13:15, 26.02.2024 - Ingrijirea pielii este esențiala pentru sanatatea tenului, mai ales atunci cand apare acneea. Unele dintre cele mai eficiente strategii de ingrijire a pielii impotriva acneei includ utilizarea de produse care conțin ingrediente precum acid salicilic care contribuie la exfolierea celulelor moarte de…


Ce parere ai despre aceasta stire?