Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pierde Marea Britanie în cazul în care Scoţia devine independentă

Publicat:

1. Scotch. Aceasta bautura provine, prin definitie, dintr-un singur loc si anume Scotia. 2. . Poate cel mai cunoscut actor scotian de la Hollywood, a afirmat clar ca este in favoarea independentei scotiene si sustine "valorile democratice centrale pentru care poporul Scotiei le pazeste cel mai bine". 3. . Cantareata scotiana care a creat senzatie la concursul "Britain's " considera ca scotienii " (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

Al doilea suspect in cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus in țara

10:00, 01.05.2024 - Marian Cristian Minae, al doilea suspect in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus in tara in cursul noptii, din Irlanda, a anuntat IPJ Sibiu.“In noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, o escorta a Politiei Romane a adus in tara, din Marea Britanie, un barbat, de 35 de ani, domiciliat…

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Povestea surprinzatoare a femeii care a nascut de doua ori in 22 de zile. Cum a fost posibil?

19:30, 12.04.2024 - Cazul unei tinere din Marea Britanie care a nascut de doua ori in numai 22 de zile a șocat o lume intreaga. Cum s-a intamplat acest lucru? A nascut de doua ori in doar 22 de zile O femeie din Marea Britanie a nascut de doua ori in 22 de zile. Tanara de 22 de […] The post Povestea surprinzatoare a femeii…

VIDEO. Un robot va fi trimis in spațiu ca sa faca curațenie pe orbita Pamantului

07:06, 25.03.2024 - O companie din Marea Britanie a prezentat o varianta moderna a celebrului roboțel din filmul animat Wall-E. Noul model, mai puțin simpatic decat cel de la Hollywood, va curața orbita terestra de deșeurile adunate in ultimele decenii.

(sondaj) Maia Sandu ar fi la un pas de a pierde Președinția doar in cazul unui contracanditat, in turul doi: Despre cine este vorba

16:25, 06.03.2024 - In cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, pentru Maia Sandu iși vor da votul 29,8% dintre moldoveni. Cel puțin asta arata datele unui sondaj realizat de IDIS Viitorul prezentat astazi, 6 martie.

Prințul Harry pierde inca un proces cu statul britanic și nu va mai beneficia de o echipa de securitate permanenta

14:41, 28.02.2024 - Prințul Harry a pierdut procesul pe care l-a intentat guvernul britanic pentru faptul ca i s-a redus serviciul de securitate cand se afla in Marea Britanie, din cauza statutului sau ca membru „inactiv” al Casei Regale, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?