Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce păţeşti dacă mănânci merele cu tot cu sâmburi. Consecinţe grave!

Publicat:

Cu totii am auzit ca un mar pe zi tine doctorul deoparte. Este adevarat, daca nu-i inghitim si samburii tot la fel de des. Semintele de mar, piersica si caisa, contin o substanta care, dupa reactia cu enzime din sistemul digestiv, rezulta in acid cianhidric. Acesta este extrem de toxic in cantitati mari. In combinatie cu potasiul, acidul cianhidric formeaza cianura care se foloseste la obtinerea aurului.

Cu toate ca aceste fructe contin amigdalina, substanta care se descompune in benzaldehida toxica si acid ciahnidric, oamenii sunt capabili sa detoxifice cantitati mici ale acestora.

Cianura…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

"Nu va jucati cu focul". Vladimir Putin ameninta Europa cu consecinte grave daca Ucraina foloseste armament occidental impotriva Rusiei

20:50, 28.05.2024 - Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a reactionat vehement dupa ce Secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca le-a cerut aliaților sa autorizeze Ucraina sa atace direct teritoriul rus cu armele pe care i le furnizeaza ca ajutor militar.

Putin ameninta Europa cu consecinte grave daca Ucraina foloseste armamentul occidental contra Rusiei

19:05, 28.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a amenintat marti Europa cu consecinte grave daca tarile NATO vor permite Ucrainei sa foloseasca armamentul occidental pentru a ataca tinte pe teritoriul rus, transmit agentiile AFP si EFE.

CONSECINȚE Mancatul emoțional poate avea consecințe grave

10:35, 25.05.2024 - V-ati simtit vreodata coplesiti de probleme si ati decis ca rezolvarea consta in mancare? V-ati gasit vreodata mancand fara ca de fapt sa simtiti foame? The post CONSECINȚE Mancatul emoțional poate avea consecințe grave first appeared on Informatia Zilei .

Horoscopul lunii mai 2024: surprize și schimbari pentru toate zodiile. Cine nu e atent poate suporta consecințe grave

16:10, 29.04.2024 - Doar luni și marți ne mai despart de ultima luna din aceasta primavara, insa ne așteapta o perioada cu adevarat intensa. Sunt anunțate schimbari și multe surprize. Astrologul Click!, Lorina, explica ce indica astrele.

Ora la care nu ai voie sa mananci mere, de fapt. Iți fac mai mult rau, spun specialiștii

20:35, 11.04.2024 - Merele sunt foarte gustoase și benefice pentru organismul nostru. Poate fi gustarea perfecta pentru orice moment al zilei, ar spune unii, dar specialiștii sunt de parere ca exista o perioada din zi in care nu este recomandat sa le consumam. Cand și de ce, aflați in randurile urmatoare. Cand nu ai voie…

Ce conțin covridogii de la Luca, de fapt. O sa mai vrei sa ii mananci?

00:10, 10.04.2024 - Luca este una dintre cele mai cunoscute patiserii din țara, care s-a extins mult in ultimii ani. A devenit cu adevarat un brand, renumit pentru toate produsele sale de patiserie. Preferații tuturor sunt covridogii, care fac furori in orice zi. Puțini știu, insa, ce conțin aceștia. Pericolul din covridogii…

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

De ce te ustura limba cand mananci ananas, de fapt. Substanta neasteptata pe care o contine

17:01, 20.03.2024 - Ananasul este un fruct absolut delicios, dar cu siguranța vi s-a intamplat ca atunci cand il consumați sa simțiți ca va ustura limba. De unde provine, de fapt, aceasta senzație de ințepatura pe care acest fruct gustos o produce? Explicațiile specialiștilor. De ce te ustura limba cand consumi ananas…


Ce parere ai despre aceasta stire?