Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pasiuni neștiute are Sonia Simionov. Concurenta de la America Express a fost campionaă națională înainte să lucreze în televiziune

Publicat:

o recunoaște toata lumea de la televizor, iar de-a lungul anilor a devenit urmarita de o mulțime de fani. In competiția , telespectatorii au ocazia sa o vada in ipostaze noi, dar și sa afle detalii neștiute despre ea. Inainte sa ii țina pe oameni la curent cu cele mai noi știri, Sonia Simionov a fost campioana naționala. Iata ce pasiuni neștiute are.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum aratau Alexia Eram și Mario Fresh la inceputul relației. Fosta concurenta de la America Express a publicat prima poza cu ei

16:11, 29.05.2024 - Alexia Eram, fosta concurenta de la America Express, a publicat pe contul de Instagram prima fotografie pe care a facut-o alaturi de Mario Fresh la inceputul relației, in urma cu aproximativ 7 ani.

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Verdict in duelul Mitrița vs Florinel Coman: „Postul de aripa stanga are cea mai mare concurenta la naționala. Mie mi se pare ca are un plus fața de celalalt in momentul acesta”

09:45, 17.03.2024 - Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Razvan Burleanu și un apropiat al naționalei, a vorbit despre șansele lui Alex Mitrița de a prinde lotul pentru Euro 2024. Autorul unui gol sambata seara, la 2-1 cu CFR Cluj, Alexandru Mitrița spera in continuare sa prinda lotul Romaniei pentru Euro 2024.…

Vedeta SuperLigii n-are loc la naționala? „Concurența a devenit imensa”

18:50, 11.03.2024 - Raul Rusescu, fost internațional cu 10 selecții, nu crede ca Alexandru Mitrița are loc in lotul pentru Euro 2024. Aripa stanga a celor de la Universitatea Craiova a bifat o noua reușita in Superliga, in poarta rivalei FCU Craiova (2-1), și a ajuns la 11 goluri și 10 pase decisive in 28 de apariții,…


Ce parere ai despre aceasta stire?