Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta, adevărul despre intervențiile chirugicale

Publicat:

a fost tot timpul un personaj controversat, iar mulți s-au intrebat daca vedeta a facut vreo operație estetica pana la varsta de 40 de ani. Fara a se ascunde, de aceasta data ea a marturisit adevarul despre posibilele intervenții chirugicale pentru frumusețe.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Nicoleta Luciu fara pic de machiaj. Fosta vedeta TV are multe operații estetice

18:21, 12.04.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continua sa fie destul de activa pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedeta tv a postat un filmuleț in care le arata fanilor virtuali ca a apelat la o noua procedura la nivel facial. Mulți au fost surprinși sa vada cum arata, de fapt Nicoleta…

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Vica Blochina, pe masa de operatii. La ce interventii chirurgicale apeleaza vedeta: „O sa stau niște ore bune. Am emoții!”

17:35, 27.02.2024 - Vica Blochina vrea sa faca schimbari majore in acest an! Vedeta și-a anunțat fanii ca va fi supusa unei noi intervenții chirurgicale. Pe rețelele de socializare, ea a precizat ce iși va face de aceasta data. Vica Blochina, din nou pe masa de operatii Vica Blochina, in varsta de 48 de ani, a ajuns iar…

Sarah Prodan, adevarul despre intervențiile estetice. La ce procedura apeleaza. Anamaria Prodan: „Poate sa ma judece oricine”

19:30, 18.02.2024 - Sarah Prodan, fiica Anamariei Prodan, a intrat in cabinetul medicului estetician pentru o procedura care o ajuta in viața ei de sportiva. Doctorul a ținut sa precizeze ca bachetbalista nu are operații estetice și nici proceduri la nivelul feței.

Prodanca. Punct și de la capat. Are sau nu Sarah Dumitrescu operații estetice? Anamaria Prodan a spus adevarul: „Sunt pentru chestiile mici care repara” / VIDEO

16:30, 18.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, s-a aflat adevarul despre intervențiile estetice pe care le are fiica cea mica a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu. A apelat sau nu tanara sportiva de performanța la astfel de proceduri? Anamaria Prodan a spus adevarul!


Ce parere ai despre aceasta stire?