Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Florin Dumitrescu soției sale de Ziua Îndrăgostiților: „Fericire, iubire și de toate”

Publicat:

știe cum sa iși impresioneze soția, chiar și cu un simplu mesaj postat cu ocazia Zilei Indragostiților. Bucatarul i-a fpcut partenerei sale de viața o deșcarație de iubire emoționanta, car euc greu ar putea fi combatuta chiar și de cel mai amre buchet de flori.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ion Ceban, mesaj de felicitare de Paște: „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna”

11:35, 05.05.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare, de Paște. „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna. Lumina Paștelui sa va deschida inimile spre credinta si iertare”, a menționat edilul, intr-o postare pe rețele.

Ce mesaj de Paște a transmis Klaus Iohannis

14:30, 04.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Paste, in care a vorbit despre ”biruinta vietii asupra mortii si a luminii asupra intunericului”, dar si despre gandurile care se indreapta catre ”semenii aflati in suferinta, care trec prin incercarile cumplite ale unui razboi nemilos”. ”Sarbatoarea…

Nicusor Dan si Dreapta Unita au depus candidaturile la Bucuresti. Ce mesaj i-a transmis edilul lui Piedone

20:25, 25.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat, alaturi de liderii Aliantei Dreapta Unita, care au depus lista de candidati pentru Consiliul General.

Iohannis, mesaj transmis cu prilejul Sarbatorii de Pesah

20:55, 22.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, 22 aprilie 2024, un mesaj cu ocazia Sarbatorii de Pesah. “Cu prilejul sarbatorii de Pesah, adresez urari de sanatate, pace si prosperitate conducerii și membrilor Federației Comunitaților Evreiești din Romania – Cultul Mozaic. Pesah, una dintre…

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.


Ce parere ai despre aceasta stire?