Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj emoționant au postat Cleopatra Statan și Edward Sanda, după ce au părăsit competiția America Express: "Nu am avut atâta noroc…”

Publicat:

Prima eliminare a avut loc la ! Cei care au parasit competiția sunt și , asta dupa ce soarele a fost roșu. Cei doi au ajuns pe ultimul loc in cursa pentru ultima șansa. Iata ce mesaj au transmis cei doi dupa ce au parasit competiția!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce concurent a parasit competiția. Facea parte din echipa lui Alexandru Sautner: „Imi venea sa plang” / VIDEO

00:01, 30.04.2024 - Ce concurent a parasit competiția in cadrul ediției de astazi, 29 aprilie, de la Chefi la cuțite. Facea parte din echipa lui Alexandru Sautner. A fost o eliminare surprinzatoare, dupa o proba destul de complicata.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…

Simona Halep a ajuns la Miami » Prima fotografie și un mesaj emoționant

13:31, 12.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a ajuns la Miami, acolo unde va participa la turneul WTA 1000, intre 19 și 31 martie. Jucatoarea a postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a marca acest moment. Halep are din nou motive de bucurie. Nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, dar acum este gata…

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Ce echipa a parasit competiția. Cine sunt concurenții care nu au ajuns in semifinala / VIDEO

23:45, 06.03.2024 - Ediția din data de 6 martie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu a adus multe emoții pentru cele cinci cupluri din competiție. O echipa a parasit concursul in aceasta seara. Iata cine sunt concurenții care nu au ajuns in semifinala!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Știrile Antena Stars. Care este cel mai important marțișor pe care Andreea Marin l-a primit! Vedeta, mesaj emoționant pentru femei: ”Sa se prețuiasca...” / VDIEO

14:50, 01.03.2024 - Andreea Marin este o susținatoare a femeilor și un exemplu demn de urmat de feminitate și eleganța. Vedeta le-a transmis tuturor femeilor din Romania un mesaj emoționant și a dezvaluit care este cel mai important marțișor pe care l-a primit pana acum!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.


Ce parere ai despre aceasta stire?