Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a transmis Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea ei. Artista împlinea 54 de ani

Publicat:

Astazi, 14 iulie 2021, se implinesc 11 ani de la moartea . Artista ar fi implinit 54 de ani chiar in ziua in care a murit, iar fratele sau nu a uitat de acest eveniment și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Cristi Spaidar, fratele lui Vali Spaidar, a fost eliberat din inchisoare! Ce mesaj le-a transmis parinților sai / VIDEO

14:35, 29.03.2024 - Vali Spaidar are motive sa radieze de bucurie, asta pentru ca fratele lui a fost eliberat din inchisoare, iar acum il are alaturi de el. Ce mesaj le-a transmis Cristi Spaidar parinților lui pe TikTok.

Rafuieli și amenințari cu moartea, ca-n filmele cu gangsteri. Motivul certurilor este INCREDIBIL!

10:36, 13.03.2024 - La Iași, un tanar a fost condamnat la inchisoare in urma unui incident aparent absurd, pornit de la o simpla varza. Totul a inceput cand fratele sau, angajat intr-un supermarket local, a fost admonestat de șeful sau pentru zgomotul facut in timp ce desfacea o varza, deranjand clienții. Furios, acesta…

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

Nicolae Ciuca, mesaj la 2 ani de la izbucnirea razboiului: Romania și intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina 

11:45, 24.02.2024 - Romania si intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina, o natiune care lupta pentru viata si democratie, a transmis, sambata, presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca."In urma cu doi ani, Ucraina s-a confruntat cu un razboi pe scara larga neprovocat. De atunci, cetatenii ucraineni, cu hotarare…

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Nicolae Ciuca, mesaj dupa anunțul privind decesul lui Navalnii: o pierdere tragica

14:25, 16.02.2024 - Președintele Senatului Romaniei, Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj imediat dupa anunțul privind decesul disidentului rus Alexei Navalnii. O pierdere tragica, o voce ferma pentru democrație care nu va fi uitata, a transmis Ciuca.


Ce parere ai despre aceasta stire?