Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce măsuri a luat școala împotriva presupuselor violatoare din Vâlcea. ISJ: „Din surse oficiale nu știm absolut nimic”

Publicat:

Cazul elevei de 15 ani din care ar fi fost violata de alte patru tinere ramane in continuare invaluit in mister, in condițiile in care anchetatorii refuza sa ofere informații oficiale inclusiv reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Valcea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie. Fara teme

08:10, 17.04.2024 - Daniel Sauca Se va intampla in curand și la noi… „Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți. (…) Temele obligatorii…

Scandal la o școala din Romania! O profesoara de biologie, acuzata ca i-ar umili pe elevi: ”Am spus in gluma”

10:20, 05.04.2024 - Un nou scandal a izbucnit la o școala din Romania. O profesoara de biologie este acuzata ca ar fi jignit și umilit mai mulți elevi. Vestea a ajuns și la urechile parinților, care au luat masuri. Sunt hotarați sa ia masuri legale in ceea ce o privește. Dialogul dintre profesoara și parinți este halucinant.

Descinderi DNA la Primaria Chiajna. Suspiciuni legate de construirea unei școli

10:41, 20.03.2024 - Procurorii DNA ar fi ridicat mai multe documente legate de noua școala Gimnaziala "Petru Rareș" din satul Dudu.Surse judiciare au declarat ca anchetatorii au suspiciuni legate de posibile fapte de corupție privind modalitatea de achiziționare a terenului pe care s-a construit școala, dar și de contractul…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Scandalul școlii in care a fost violat un elev - Ciolacu ia masuri dupa ședința cu Deca (surse)

13:05, 05.03.2024 - Ministrul educatiei, Ligia Deca, a fost marti la Palatul Victoria pentru a-i prezenta premierului Marcel Ciolacu situatia de la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu din Capitala, unde un copil ar fi fost fost violat de doua ori, in toaleta. Potrivit unor surse guvernamentale, in urma ședinței s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?