Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce înseamnă dacă NAȘA e gravidă la nunta ta sau dacă apari singură în poze

Publicat:

Publicitate

Suntem noi, romanii, un popor superstițios, insa nici mai presus, nici mai prejos fața de celelalte nații. De altfel, majoritatea superstițiilor impamantenite pe meleaguri mioritice tot de la alții vin. Interesant este insa faptul ca se ține cont de ele, mai ales atunci cand vine vorba de a face primii pași in viața de familie.

Sa nu apari singura in poze, cand porți rochie de mireasa

Daca e sa luam aceasta expresie ca atare, atunci trebuie evidențiat faptul ca sunt foarte importante ziua și momentul in in care are loc cununia religioasa. Șia asta pentru ca aduce ghinion…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

„Știindu-l pe el…”. Secrete din culisele nunții Marinei cu Teodor Carnaț: Ce dezvaluiri a facut cuplul, in premiera

08:41, 20.05.2024 - Marina și Teodor Carnaț, dezvaluiri șocante despre discuțiile pe care le-au purtat oaspeții acestora la nunta lor in cadrul podcastu-lui „Acasa la Maruța” . „La nunta noastra nu era om sa creada ca noi vom avea o familie mare”, scrie SHOK.md .

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Xtra Night Show. Cum a decurs cununia civila a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cei doi vor organiza nunta peste o luna: „M-a bușit plansul”

12:00, 07.05.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție in urma cu o luna. Cei doi au avut parte de momente emoționante cand au trebuit sa rosteasca cel mai important „Da” din viața lor, deși nu se așteptau la acest lucru. Curand vor avea și cununia religioasa, precum și petrecerea intr-un loc exclusivist.

10 semne banale ca NU ai grija de tine. Sfaturi pentru o stare de bine

18:40, 05.03.2024 - Ai auzit de ingrijire de sine, așa ca, de ce nu o faci? Da, știu, ai un milion de lucruri de realizat. Nu ești sigur daca le vei termina vreodata, dar vei incerca. Acest lucru ar putea avea un cost. Și costul asta ești tu. Deci, de ce nu ai grija de tine?

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Cum ne imbracam și ce luam la sala?

16:15, 22.02.2024 - Vreți sa va simțiți increzator in timpul antrenamentului, iar in plus cautați motivație pentru provocari ulterioare? Aveți grija de o ținuta potrivita pentru sala. Selectarea acesteia nu este doar o chestiune de tendințe și de stil individual. Pe langa faptul ca va face sa va simțiți mai bine, va poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?