Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan. A renunțat la medicină și a dat la actorie

Publicat:

Catalin Crișan a fost invitat, miercuri, in platoul emisiunii „Vorbește lumea”. Artistul a avut-o alaturi pe fiica lui Daria, de 20 de ani. Tanara este de o frumusețe rara. Dupa ce o perioada in care a imbrațișat cariera de model și de artist, Daria se bucura acum de anii frumoși... The post Ce frumoasa este fiica lui Catalin Crișan. A renunțat la medicina și a dat la actorie appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shelly, reacție tranșanta la adresa Oanei Roman: „Vorbește gura fara ea, bagatoare de seama”

17:15, 23.04.2024 - In luna octombrie a anului trecut, Oana Roman il luase in vizor pe Shelly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri romani. Fiica lui Petre Roman a dat de pamant cu tanarul, iar acesta și-a spus parerea despre ea. Recent, Shelly a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruța. Vloggerul a acceptat provocarea…

Adolescenta batuta cu coada lopeții de tatal suparat ca vorbește cu baieți pe Facebook

14:26, 12.04.2024 - Un barbat din Iași a fost condamnat la doi ani și patru luni de inchisoare cu suspendare de catre judecatorii ieșeni pentru ca și-a batut de mai multe ori fiica de 15 ani. Barbatul s-a suparat ca fata vorbea cu baieți pe Facebook. Agresiunile au avut loc in urma cu un an, in aprilie 2023. Fata a fost…

Tatal studentei ucise cu salbaticie a dezvaluit ca a presimțit ca singura lui fiica nu mai traiește.: „Am simtit ca ea nu este vie”

21:00, 25.03.2024 - Noi amanunte sfașietoare ies la iveala in cazul crimei de la Timișoara. Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina ucisa cu salbaticie, a dezvaluit ca a simțit ca singura lui fiica nu mai traiește.

O tanara studenta la Medicina, fiica unor medici din Focșani, a murit in urma unui anevrism

15:40, 04.03.2024 - Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misaila, a transmis un mesaj de condoleanțe catre „familia tinerei Miruna-Ioana Pislaru, care ne-a parasit mult prea devreme”: „Studenta a Universitații de Medicina și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pislaru avea foarte multe lucruri bune…

Experiment: Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani, o viața mai echilibrata. Ce schimbari s-au produs in viața lor

11:45, 02.03.2024 - Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani: „Nu vom reveni niciodata, iar fiica noastra va primi și ea un telefon simplu". „Am creat un mediu in care fiica noastra se simte prioritara”, spun cei doi.

Casa Alba: Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria

08:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria 

23:05, 22.02.2024 - Joe Biden s-a intalnit joi cu vaduva lui Aleksei Navalnii, Iulia Navalnaia, și cu fiica opozantului rus mort in inchisoare, Daria (Dasha) Navalnaia, in California, a anunțat Casa Alba, informeaza The Guardian.

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?