Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este Tătăneasa, planta de care oamenii trebuie să afle neapărat. Are proprietăți terapeutice și este benefică pentru organism

Publicat:

In lume exista o mulțime de plante benefice pentru organism, insa de care puține persoane știu ca exista. Tataneasa este una dintre ele, iar oamenii trebuie sa afle despre ea neaparat. Potrivit studiilor de specialitate, aceasta are proprietați terapeutice și o mulțime de efecte pozitive in organism. Iata cum se cultiva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun analgezic natural: Crește in gradina și are proprietați similare opiului

22:20, 20.05.2024 - Intr-un trecut nu prea indepartat, Laptuca salbatica era o planta foarte celebra pentru proprietațile sale medicinale. Acesta era considerat un substituent pentru opiu, fiind supranumit și "opiul saracului" datorita prețului scazut și accesibilitații sale. In secolul al XIX-lea, Laptuca salbatica era…

PLANTE TERAPEUTICE Lavanda, planta cu proprietați extraordinare

17:21, 11.05.2024 - Lavanda sau levantica (Lavandula angustifolia) este o planta din familia Lamiaceae despre care se cunoaște ca a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri. The post PLANTE TERAPEUTICE Lavanda, planta cu proprietați extraordinare first appeared on Informatia Zilei .

E plin de rușcuțe in Cheile Turzii. Știai ca planta are proprietați terapeutice?

08:30, 15.04.2024 - Au inflorit rușcuțele de primavara in Cheile Turzii. Puțin știu insa ca planta are proprietați terapeutice. Totuși indicat este sa nu o rupem, da un farmec aparte rezervației naturale și contribuie la frumusețea și unicitatea zonei. In plus este ocrotita prin lege! Ruscuta sau ruscuta de primavara este…

STIL DE VIAȚA. Adela Alexa, nutritionist, dietetician: Menta – o planta benefica digestiei

11:55, 03.04.2024 - Exista mai multe varietați de menta – cele mai uzuale fiind menta piparata și menta dulce. Menta piparata este un hibrid al mentei de apa cu menta dulce și are virtuți medicinale similare. Datorita concentrației mai mari de mentol, menta piparata are cele mai bune calitați terapeutice.

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Planta care iți aduce noroc la bani in luna martie. Ce trebuie sa ai neaparat in casa

09:00, 07.03.2024 - Majoritatea persoanelor iși decoreaza casa cu plante, fara sa știe ca acestea au și are semnificații. O anumita specie iți aduce noroc la bani in luna martie, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca face parte dintre cele pe care le ai. Iata despre ce este vorba!

Vladimir Putin a facut baie de mulțime inaintea alegerilor din Rusia: Oamenii i-au strigat numele, iar o femeie l-a sarutat pe obraz

10:05, 06.03.2024 - Cu cateva zile inaintea alegerilor prezidențiale din Rusia, Vladimir Putin este in plina campanie electorala, campanie care este doar un exercițiu de imagine. Președintele rus a facut o baie de mulțime, iar oamenii i-au strigat numele și au fost nerabdatori sa il atinga.

Ingredientul simplu care te scapa de tuse. Ce alte proprietați mai are pentru organism

01:15, 05.03.2024 - Un ingredient simpu care se gasește pe rafturile magazinelor te poate scapa de tuse intr-un mod foarte simplu. Se poate inhala sau face gargara, mai ales ca are numeroase proprietați. Pe langa leac de tuse, are mai multe beneficii pentru organism și se merita sa fie folosit.


Ce parere ai despre aceasta stire?