Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce decizie a luat prezentatoarea TV căreia i-a fost ucis soţul! Mulţi nu o credeau capabilă de aşa ceva!

Publicat:

Au trecut doua saptamâni de când , prezentatoarea TV din Arad, si-a condus sotul pe ultimul drum. A fost cel mai greu moment din viata ei si nici acum nu poate sa accepte faptul ca Vale, barbatul pe care l-a iubit cel mai mult, nu mai este cu ea, zi de zi, noapte de noapte. Au ramas doar amintirile... Sufera în tacere si, chiar daca s-a întors la pupitrul stirilor, Diana Maris parca înnebuneste când se întoarce acasa, în apartamentul în care a trait cele mai frumoase momente. "Este o perioada foarte…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aparut Alina Pușcaș alaturi de soțul ei. Medicul stomatolog Mihai Stoenescu a atras atenția fanilor: „Ce ochi fascinanți are”

10:36, 15.05.2024 - Alina Pușcaș a aparut intr-o ipostaza rara alaturi de soțul ei. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 e casatorita civil din anul 2019 cu Mihai Stoenescu și impreuna au trei copii. Dincolo de cariera ei in actorie și televiziune, Alina Pușcaș și-a intemeiat o familie alaturi…

Corupție in flagrant. O tanara cerut 5.000 de euro unei femei pentru a „aranja” sa-i elibereze soțul din arest

12:41, 24.04.2024 - O tanara a fost prinsa in flagrant, pe raza municipiului Arad, in timp ce pretindea 5.000 de euro de la o femeie pentru interveni pe langa magistrați, pentru a-i elibera soțul din arest preventiv.

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

Capitolul la care sufera Rapid, in ciuda succesului cu UTA: „Acolo e problema cea mai mare”

11:55, 29.02.2024 - Rapid a invins-o pe UTA Arad, scor 4-1, in etapa #28 din Superliga, dar giuleștenii sufera la un capitol in viziunea antrenorului Vasile Miriuța (55 de ani), care considera faptul ca giuleștenii au un minus important. In urma acestui succes, Rapid a urcat pe locul 2 in Superliga, cu 51 de puncte, la…

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.


Ce parere ai despre aceasta stire?