Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce avere are Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL la alegerile locale 2020: 12 terenuri și mii de euro în conturi

Publicat:

, candidata USR-PLUS si PNL la 1, are ceva avere. Aspiranta la fotoliul de primar detine nu mai putin de 12 terenuri, iar in Bucuresti detine impreuna cu sotul doua case si doua apartamente. De asemenea, conturile sunt pline cu sute de mii de euro. , candidata USR-PLUS și PNL la […] The post Ce avere are , candidata USR-PLUS si PNL la alegerile locale 2020: 12 terenuri și mii de euro in conturi appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

11:11, 26.04.2024 - Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, insa in țara alianța merge „unsa” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. Dupa arestarea edilului de Baia Mare, Catalin Cherecheș, eșicherul politic din Maramureș s-a schimbat total. Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a fost obligat de conducerea…

Rareș Bogdan evita sa spuna ca actualul candidat al PSD-PNL pentru Primaria Sectorului 1 a lucrat la SRI

22:40, 14.04.2024 - Rareș Bogdan a declarat, duminica seara, ca ar fi un caștig enorm daca Alinața PSD-PNL ar caștiga Primaria Sectorului 1, in contextul in care liberalul considera ca primarița Clotilde Armand este „un dezastru și o rușine”.„Doamna Armand este o rușine pentru București.

Sondajul care schimba socotelile candidaților! Nicușor Dan nu mai e pe primul loc, iar Catalin Cirstoiu recupereaza din procente (sondaj ARA)

23:50, 11.04.2024 - Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se incalzește, iar sondajele prezinta o imagine incerta. Noul sondaj realizat de ARA la nivelul municipiului București, in perioada 08-11 aprilie 2024, pe un eșantion de 1142 de respondenți, arata care este intenția de vot a bucureștenilor la alegerile locale.…

Firea și Burduja au semnat protocolul alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale din București

09:26, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua organizații politice din Capitala.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale

09:25, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua partide din Capitala.

Alegeri 2024. Care este ultima zi pentru obținerea vizei de flotant in vederea votului

23:20, 21.03.2024 - ei care doresc sa voteze la alegerile locale in alta localitate decat cea din buletin mai au la dispoziție foarte puțin timp pentru a obține o viza de flotant. Daca nu o au deja in buletin la inceputul lunii aprilie, nu vor putea vota la locale in localitatea in care locuiesc de fapt.Viza de flotant…

Dan Podaru: Candidez la alegerile locale pentru funcția de primar al Sectorului 1

10:31, 13.03.2024 - Dan Podaru, fost membru PNL și consilier la Sectorul 1, a anunțat ca va intra in cursa pentru Primaria Sectorului 1, fiind primul contracandidat al lui Armand, susținuta pentru inca un mandat de Alianța Dreapta Unita.

Cristian Diaconescu sprijina candidatura fostului președinte al PDL Argeș la Primaria Sectorului 1

14:20, 19.02.2024 - Sambata, 17 februarie, fostul președinte al PDL Argeș, senatorul Mircea Andrei, și-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 1 din București. ’’Voi intra in aceasta competiție electorala cu bucurie, sunt pregatit sa ma lupt pentru a scapa Sectorul 1 de umilința la care ne-a supus Clotilde Armand.…


Ce parere ai despre aceasta stire?