Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce alegem în 2024: PFA sau microîntreprindere?

Publicat:
Ce alegem în 2024: PFA sau microîntreprindere?

Modificarile pe banda rulanta, vezi Legea 296/2023 și OUG 115/2023, in ceea ce privește fiscalitatea din Romania, au facut ca mulți mici intreprinzatori sa se intrebe: cum este mai rentabil, din punct de vedere fiscal, sa te organizezi, ca PFA sau ca microintreprindere? In acest sens, sa luam un exemplu și sa vedem ce ar […] alegem in 2024: PFA sau microintreprindere? apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol si foto: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

In 2024 alegem filmul european!

03:46, 25.04.2024 - Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, și se va incheia la Chișinau, pe 8 iunie, in weekendul alegerilor europarlamentare. Festivalul Filmului European este organizat de Institutul Cultural Roman, cu sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene…

Ce crede mediul de afaceri din Austria despre extinderea Spațiului Schengen. Camera Economica Federala a Austriei: “Romania și Bulgaria sunt parteneri economici importanți; companiile noastre sunt al doilea cel mai mare investitor strain in ambele țari”

14:05, 05.04.2024 - George Forcoș (www.b1tv.ro) Guvernul de la Viena continua sa se opuna aderarii depline a Romaniei și Bulgariei la Spațiul Schengen, așa cum a anunțat recent ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner. Intr-o conferința de presa cu omologul roman, Catalin Predoiu, Karner a spus ca „ar fi gresit” sa…

Gl. (r) Virgil Balaceanu: Legea trebuie adaptata astfel incat forțele Ministerului Apararii, pe timp de pace, sa poata sa execute misiuni de combatere a dronelor in deriva. Ce facem, lasam hazardul sa acționeze?

13:05, 29.03.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Gl. (r) Virgil Balaceanu a insistat ca e absolut necesar ca legislația romaneasca sa fie adaptata, astfel incat forțele Ministerului Apararii sa poata sa execute, inclusiv pe timp de pace, misiuni de combatere a dronelor in deriva. Declarația a fost facuta in cadrul…

Modificari privind bursele elevilor din anul scolar 2024 – 2025

21:50, 25.03.2024 - Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat, luni, ca vor fi introduse modificari in privinta burselor elevilor, din anul scolar 2024 – 2025. Va aparea bursa de rezilienta, care se va acorda elevilor cu media cel putin 7 si care fac parte din primii 30 la suta dintre elevii unei clase. „Modificarile…

Burse pentru elevi. Modificari majore anunțate de Ministerul Educației

16:35, 25.03.2024 - Burse pentru elevi Ministrul Educatiei , Ligia Deca, a anuntat, luni, ca vor fi introduse modificari in privinta burselor elevilor, din anul scolar 2024 – 2025. Va aparea bursa de rezilienta , care se va acorda elevilor cu media cel putin 7 si care fac parte din primii 30 la suta dintre elevii unei…

Ce șanse sunt ca Romania sa nu fie executata silit in cazul unei decizii nefavorabile in scandalul Roșia Montana. Avocat: „Decizia ar trebui sa obțina incuviințarea unei instanțe din Romania”

14:30, 08.03.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Avocatul Artin Sarchizian a explicat intr-o intervenție pentru emisiunea News Pass cum a ajuns statul roman sa se judece cu compania Gabriel Resources, in urma scandalului privind Roșia Montana. Acesta a explicat ca tribunalul de arbitraj din cadrul Centrului Internațional…

Ministrul Digitalizarii: AI generativ poate sa influențeze modul in care vor vota romanii. Legea deep fake urmeaza sa aiba votul final

17:20, 02.02.2024 - Va exista un „CNA” pentru zona de rețele sociale Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Inteligența Artificiala și fenomenul deep fake pot sa influențeze modul in care vor vota romanii și sa duca la un atac asupra democrației in Romania și in intreaga Europa, a avertizat ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan,…

Concediu pentru copil 2024. Cate zile libere pot obține tații anul acesta

14:00, 01.02.2024 - Tații au dreptul la doua luni de zile de concediu paternal, pe parcursul primilor doi ani de viața ai copilului, sau trei ani, in cazul micuților cu dizabilitați.Pentru a putea fi eligibil pentru concediul paternal in Romania, tatal trebuie sa fie asigurat in sistemul public de asigurari sociale de…


Ce parere ai despre aceasta stire?