Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce afecţiuni anunţă înroşirea pielii şi mâncărimile după expunerea la soare

Publicat:

Tot ce aveți de facut in astfel de momente este sa dați o fuga la farmacie pentru a va cumpara antihistaminice și sa nu mai repetați greșeala de a ieși la plaja fara crema de protecție solara, daca așa ceva s-a intamplat, scrie doctorulzilei.ro.

Daca aveți „atacuri" imediat dupa ce v-ați expus la soare (la cateva secunde sau la cateva minute), este posibil sa fie o reacție indusa de anumite medicamente pe care le luați sau o boala moștenita numita „porfirie eritropoietica". Sunt cazuri in care aceasta din urma boala se manifesta abia la maturitate. „Porfiria nu este o reacție alergica…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Victorie in lupta cu boala: Dan Ciotoi anunța ca a invins cancerul

14:55, 06.05.2024 - Dupa o perioada dificila marcata de diagnosticul de cancer la colon, celebrul cantareț Dan Ciotoi revine triumfator, declarand ca a invins boala. La finalul anului trecut, artistul a fost diagnosticat cu o forma severa de cancer, fiind nevoit sa suporte trei intervenții chirurgicale in ultimele luni.…

Ce produse cosmetice cu protecție SPF poți folosi tot timpul anului?

09:51, 26.04.2024 - Protecția impotriva razelor solare reprezinta un aspect esențial al ingrijirii personale, indiferent de anotimp. Lumina solara, deși vitala pentru sanatate, poate avea efecte nocive asupra pielii daca expunerea este excesiva și necontrolata. In acest ghid, vei descoperi cum sa alegi și sa aplici corect…

Anunț IMPORTANT pentru locuitorii județului, din partea ISU

19:40, 07.04.2024 - In cursul zilei de duminica, echipa pirotehnica din cadrul ISU Alba fost solicitata sa intervina pentru asanarea unui proiectil perforant trasor, de 30mm, cu focos, descoperit pe raza municipiului Sebeș. Va reamintim faptul ca, de la inceputul anului, pe teritoriul județului Alba, a fost necesara intervenția…

Medic neurolog: Una din 10 persoane diagnosticate cu boala Parkinson are sub 50 de ani- Important este ca pacientul sa se prezinte la medic in stadii incipiente

22:20, 04.04.2024 - Dr. Bianca Nitu, medic primar neurolog, vicepresedinte al Asociatiei “Mai puternici decat boala Parkinson”, a afirmat, joi seara, ca boala Parkinson a inceput sa apara la pacienti care au sub 50 de ani, iar unul din 10 diagnostice este la pacienti sub aceasta varsta. Important este ca pacientul sa se…

”Taxa pe boala”. Ciolacu face lumina in privința controversatului proiect: Nu intelege care este supraimpozitarea. Concediile medicale sunt un venit

13:40, 02.04.2024 - ”In primul rand, eu, Guvern, nu pot sa vin cu ceva pentru ca este un act normativ, o ordonanta, care este in Parlament, as incalca o decizie a CCR. Sunt ferm convins, colegii de la Parlament vor lua o decizie”, a spus premierul Marcel Ciolacu, intrebat la sediul partidului despre Ordonanta care supraimpoziteaza…

Ce este acidul hialuronic si de ce este important pentru mentinerea tineretii pielii?

17:30, 27.03.2024 - ​Ce este acidul hialuronic? Acidul hialuronic este o polizaharida pe care corpul nostru o produce in mod natural, fiind prezent mai mult in piele, ochi si articulatii. Este o substanta cruciala pentru mentinerea anumitor procese biologice, cum ar fi regenerarea tesuturilor pielii si vindecarea ranilor,…

Vești bune pentru angajații romani! Ministrul Muncii anunța trei tipuri noi de vouchere: 'Le vom acorda pentru creșterea competențelor!'

17:05, 26.03.2024 - In cadrul Conferinței „Human Revolution. Resursele Umane - Parteneri in Construirea Viitorului“, ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu a vorbit despre salariile romanilor, care ar trebui sa se acorde pe baza performanțelor angajaților. Asta in contextul unui deficit grav pe piața forței de munca. „Pentru…

Medicul Adrian Marinescu anunța ca boala ficatului gras poate duce la infarct! Ne scurteaza viața

23:26, 13.03.2024 - Directorul medical al Institutului ”Matei Bals” din Capitala, Adrian Marinescu, atrage atentia asupra afectiunilor hepatice care nu sunt virale, dar care pot pune in pericol viata daca nu sunt diagnosticate si tratate. El da exemplul steatohepatitei, sau asa-numita boala a ficatului gras, explicand:…


Ce parere ai despre aceasta stire?