Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a stat în spatele CRIMEI de la LANSAREA FILMULUI DARK KNIGHT? Vezi ce gest ar fi putut declanşa masacrul

Publicat:

Noi detalii ies la iveala despre asasinatul de la cinematograful din Aurora, de la lansarea noului film , in urma caruia 12 oameni au murit.

Astfel, sefului Politiei a dat de inteles ca despartirea de iubita sa ar putea fi situatia care sa-l fi "impins" pe Holmes catre comiterea acestui masacru.

"Am auzit o informatie despre o relatie amoroasa, insa deocamdata nu stim daca este adevarat sau nu", a declarat , seful Politiei din Aurora.

 

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii noi in cazul crimei din Crangași. Ucigașul de 16 ani era poreclit 'Beleaua' și era in atenția poliției

10:45, 17.05.2024 - Cel mai tanar dintre agresori, de numai 16 ani facea kickboxing de performanța și ii placea sa se prezinte ca o persoana extrem de violenta de care oamenii ar trebuie sa se fereasca.Foto: gandul.

Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean

00:40, 11.05.2024 - Un fenomen, de regula, specific zonelor nordice ale globului, aurora boreala a putut fi observata pe cer și la Arad, vineri seara. Nu este insa... The post Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO. O noua aurora boreala, surprinsa in imagini in mai multe localitați din Timiș

23:56, 10.05.2024 - In noiembrie anul trecut, un fenomen rar s-a putut vedea pe cer in Romania, dar și din Ungaria, unde s-a putut observa aurora boreala de un roșu aprins. Cel mai bine s-a vazut din Timiș. Fenomenul se repeta acum.

Bergenbier și Cinema City susțin lansarea filmului „In inima Naționalei”. Pelicula prezinta povestea calificarii Echipei Naționale de Fotbal la EURO 2024

15:20, 09.05.2024 - Bergenbier, sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a Romaniei, și Cinema City susțin filmul calificarii tricolorilor la Campionatul European din Germania. Avanpremiera peliculei „In inima Naționalei”are loc in data de 13 mai, in toate cele 21 de cinematografe Cinema City din țara, iar spectatorii…

Rușii se chinuie sa dea vina pe Occident pentru masacrul comis de ISIS. FSB: SUA, Regatul Unit si Ucraina sunt in spatele atacului

15:21, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova.

A intrat in sediul poliției, a facut duș și s-a culcat. Va sta 3 ani in spatele gratiilor

10:25, 12.03.2024 - Este vorba despre un barbat din Galșa, care in octombrie anul trecut a intrat in sediul Postului de Poliție din Pauliș. Acesta a gasit cheile in cutia poștala, a facut focul, a facut un duș, s-a pus sa doarma, iar dimineața a plecat cu uniforma polițistului și mai multe bunuri ale acestuia.

Ultima ora! Barbatul care l-a ajutat pe primarul de Boldurești sa ștearga urmele crimei, reținut: Despre cine este vorba

11:56, 21.02.2024 - Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunța ca oamenii legii au mai identificat un suspect pe cazul tragic de la Boldurești, complice al șoferului care a provocat accidentul. Acesta l-ar fi ajutat pe edil sa ascunda urmele crimei.

Polițiștii din București, șocați de ceea ce au putut sa gaseasca in interiorul unei mașini pe care au oprit-o in trafic

21:15, 20.02.2024 -  ”In jurul orei 18:00, Politia Locala a Municipiului Bucuresti aflata in patrulare in Centrul Vechi au identificat un grup de 5 persoane cu comportament suspect la b-dul I. C. Bratianu nr. 44. Dupa legitimare, au descoperit plicuri autosigilante, unul continand o substanta suspecta, un cantar si un…


Ce parere ai despre aceasta stire?