Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a filmat un VULTUR care a furat o cameră video. Vezi aici călătoria sa INCREDIBILĂ VIDEO

Publicat:

Un vultur a "furat" un aparat de filmat cu senzor de miscare dintr-un defileu de pe raul Margaret, Australia, in luna mai, iar camera video a fost descoperita acum aproape de , la 110 km distanța.

VEZI SI O veverita curajoasa infrunta un vultur VIDEO

Dispozitivul a fost plasat pe marginea raului aproape de o capcana cu carne, amenajata de padurari, in speranța ca va surprinde imagini cu crocodilii de apa dulce. Padurarii au primit, in schimb, o serie de imagini spectaculoase de la inaltime, filmate de vulturul calator.

VEZI SI INCREDIBIL: Un copil de doi ani,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Gazon, gazon”: O femeie, surprinsa cum zgaraie o Tesla, la Telecentru. Camera a pornit inregistrarea automat

11:50, 24.05.2024 - O Tesla, parcata neregulamentar pe șoseaua Hincești din capitala a fost distrusa de catre o femeie. Imagini cu momentul in care faptașa se apropie de bolid și il vandalizeaza cu o bucata de creta, au fost postate pe rețele de stapana mașinii, care s-a aratat bulversata de acest gest. Poliția a declarat…

Imagini filmate cu camera ascunsa in palatul lui Putin la Marea Neagra | Construcția e plina de echipamente "Made in USA"

10:36, 08.05.2024 - Fundația Anti-Corupție fondata de Aleksei Navalnii la inceputul deceniului trecut și, ulterior, interzisa in Rusia, a publicat un nou documentar bazat de imagini obținute cu camera ascunsa in palatul construit pentru președintele rus Vladimir Putin la mal

Imagini cu camera modesta in care Ștefan Floroaica a copilarit. Casa de la țara in care pare ca timpul a stat in loc

12:56, 07.05.2024 - Ștefan Floroiaca a dus-o pe Sanziana Negru in camera modesta de la țara in care a copilarit. Protagonistul din Lia - Soția soțului meu nu a uitat de unde a plecat și se mandrește cu originile sale.

Alerta de tsunami in Indonezia si Australia, dupa eruptiile vulcanului Ruang

11:21, 18.04.2024 - Este alerta de tsunami in Indonezia, dupa ce erupția vulcanului Ruang s-a intensificat. Imagini spectaculoase au surprins fulgerele violet care se vad pe cer deasupra vulcanului in erupție. Alerta a fost ridicata la cel mai inalt nivel, iar autoritațile au evacuat 11.000 de localnici, inclusiv de pe…

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

HMD Global lucreaza „Project Fusion”. Ar putea fi un telefon modular

13:20, 16.04.2024 - HMD Global, producatorul telefoanelor Nokia din ultimii cațiva ani, dar care se pregatește și de lansarea primelor dispozitive sub brand propriu, pare ca se pregatește de lansarea unui smartphone modular. Acest concept a mai fost incercat de multe companii  in trecut, inclusiv de nume cu greutate in…

VIDEO Poveste incredibila la CM Patinaj artistic - A revenit dupa 16 ani și a cucerit aurul mondial

11:31, 22.03.2024 - Canadianca Deanna Stellato-Dudek (40 de ani) a devenit cea mai varstnica sportiva care un caștiga titlu mondial intr-o proba de patinaj artistic, dupa ce s-a impus in concursul de perechi din cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal (Canada), alaturi de Maxime Deschamps.


Ce parere ai despre aceasta stire?