Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a făcut Justin Bieber după apariţia în emisiunea lui Ellen DeGeneres?

Publicat:

a fost invitatul surpriza de ziua lui . Amandoi au glumit, au ras, dar au vorbit si despre lucruri serioase. Ce s-a intamplat insa dupa emisiune? a aparut prima data in emisiunea lui cand avea 15 ani. Si atunci ca si acum, cantaretul a recunoscut ca a fost extrem de emotionat. Justin a fost sincer si a confirmat ca in trecut a facut anumite lucruri de care nu este mandru.     Dupa emisiune, Justin si-a pastrat tonul serios si a filmat un clip prin care isi cere scuze pentru comportamentul lui. Cantaretul a explicat de ce a fost atat de…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Mia Rusu, din Chișinau, a emoționat-o pana la lacrimi cu vocea sa pe Andra la „Romanii au talent”: „Ești foarte curajoasa. Cred ca ești facuta pentru muzica!”

11:00, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine in premiera in Romania la UNTOLD

13:15, 25.04.2024 - STILUL AFROBEAT A DEVENIT UN FENOMEN DE MASA, IAR BURNA BOY ESTE CONSIDERAT SUPERSTARUL GLOBAL AL ACESTUI GEN MUZICAL SHOW-URILE ARTISTULUI SUNT SOLD OUT IN CATEVA MINUTE, IAR RECENT A FOST INCLUS DE REVISTA TIME IN CLASAMENTUL CELOR MAI INFLUENTE 100 DE PERSONALITAȚI ALE LUMII IN 2024  BURNA BOY, caștigator…

Industria auto se confrunta cu schimbari odata cu apariția și creșterea vanzarilor de mașinilor electrice

16:25, 16.04.2024 - Dupa o redresare puternica inregistrata in 2023, analiștii prognozeaza o scadere a numarului de inmatriculari auto la 1.9% ca urmare a diminuarii cheltuielilor de consum - in special in China și Europa - și a unei creșteri economice globale sub nivelul așteptarilor.

Milioane de creaturi transparente au eșuat la țarm. Ce sunt „muraturile de mare” și din ce motiv și-au facut apariția

17:25, 20.03.2024 - Un fenomen mai puțin obișnuit a avut loc zilele trecute pe teritoriul plajelor din SUA de pe Coasta de Vest. Iata ce creaturi și-au facut apariția și care este motivul principal pentru care au eșuat la țarm.

Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși impreuna dupa ce artistul a negat ca au o relație. Unde au mers cei doi

10:10, 28.02.2024 - Dan Bittman și Denise Rifai au aparut de curand impreuna, in București. Totul se intampla la scurt timp dupa ce artistul a negat ca are o relație cu prezentatoarea, chiar daca i-a oferit un inel in fața camerelor de filmat, in emisiunea ei de la Kanal D. Zvonurile despre o posibila relație de iubire…

VIDEO Cum ar fi murit cantarețul Mile Povan, la numai 31 de ani? Apropiații sunt in stare de șoc!

23:15, 27.02.2024 - Cantatețul de muzica populara Mile Povan, pe numele sau Mihai Leric, a incetat din viața. Artistul avea 31 de ani și tot viitorul in fața. Indragit de mulți oameni, solistul avea succes la petrecerile la care participa, iar asta se vede și din filmarile de pe rețelele de socializare. Artistul s-ar…

VIDEO Cum arata mama lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a urcat-o pe scena, iar ceea ce a urmat a emoționat publicul

13:36, 16.02.2024 - Bogdan de la Ploiești i-a emoționat pe fani la un concert pe care l-a susținut recent intr-un restaurant din București, de Ziua Indragostiților. Cantarețul de manele a urcat-o pe mama sa pe scena, alaturi de el. Iata cum arata femeia!

Cum a aflat Dan Ciotoi despre faptul ca sufera de cancer la colon. Cum se simte cantarețul in prezent, dupa operație

14:21, 15.02.2024 - Dan Ciotoi, cunoscutul cantareț al trupei Generic, a impartașit recent o poveste cutremuratoare despre modul in care a descoperit ca sufera de cancer la colon și peripețiile intampinate in procesul diagnosticului și tratamentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?