Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a apărut la locul crimei unde a fost ucisă Beatrice, tânăra însărcinată, de patronul magazinului la care lucra. Bărbatul a fost arestat preventiv

Publicat:

In timp ce patronul in varsta de 73 de ani a fost arestat preventiv, familia lui Beatrice o plange pe tanara insarcinata, care a fost ucisa de barbatul gelos. Locul unde a fost ucisa femeia este plin de flori și lumanari aduse de cei care au cunoscut-o, dar și de oameni simpli, șocați de felul in care tanara și-a gasit sfarșitul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mega-scandal de corupție in Ucraina: primul ministru arestat preventiv din mandatul lui Zelenski

10:25, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a ordonat vineri ca ministrul agriculturii, Mikola Solski, care isi anuntase joi demisia, sa fie plasat in arest preventiv in urma acuzatiilor privind implicarea sa intr-o achizitie ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, relateaza Reuters.

Barbatul de 57 de ani care a ucis-o pe administratora unui bloc din Capitala, arestat preventiv. Arma crimei a fost gasita

18:36, 29.03.2024 - Au ieșit la iveala noi detalii in cazul crimei din Capitala, acolo unde un barbat in varsta de 57 de ani a ucis-o cu sange rece pe administratora unui bloc. In urma cu puțin timp, acesta a fost arestat preventiv, in timp ce arma crimei a fost gasita.

Tanarul care și-a injunghiat iubita, studenta la Medicina, arestat preventiv

20:45, 23.03.2024 - Tanarul care vineri seara și-a injunghiat iubita, descoperita ulterior moarta in apartament de doua prietene, pe Bd. General Dragalina din Timișoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tanarul care a dat foc casei parinților a fost arestat preventiv. Unde se ascundea

16:11, 12.03.2024 - Barbatul de 27 de ani din Vaslui și-a pierdut cumpatul, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu parinții sai. Intr-un moment de ratacire a stropit mai multe lucruri din casa cu combustibil și le-a dat foc, apoi a fugit.

Barbat care a violat o copila de 15 ani și a lasat-o insarcinata, arestat preventiv

13:05, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani care a violat o fata de 15 ani și a lasat-o insarcinata a fost arestat preventiv. Victima și agresorul sunt rude. Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, barbatul in varsta de 30 de ani a fost reținut duminica, pentru viol. Ulterior, s-a dispus schimbarea…

Acces Direct. Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul sau, detalii despre ziua crimei! Confesiuni in lacrimi: „M-a sunat...” / VIDEO

18:15, 04.03.2024 - Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul ei, trece prin clipe de coșmar! Femeia a oferit detalii despre ziua crimei. Confesiuni in lacrimi, in exclusivitate pentru Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?