Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz ULUITOR în China. Ce au descoperit medicii în gâtul unui tânăr te va lăsa fără cuvinte: "TE MÂNCA DE VIU"

Publicat:

, un baiat in varsta de 16 ani din China, se simtea rau de cateva luni de zile si a decis sa mearga de urgenta la spital. In afara starilor de voma, vocea lui incepuse sa devina tot mai ragusita, iar o tuse puternica nu-i dadea deloc pace. Cand a inceput sa se confrunte si cu probleme de respiratie, tanarul a fost dus imediat la spital. Ce au gasit medicii in gatul lui este cu adevarat socant.

Potrivit kanald.ro, Tao avea in trahee o lipitoare, care traia de ceva vreme acolo. Dupa o interventie care a durat cateva zeci de minute, medicii au reusit sa extraga viermele din gatul

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz a ajuns la spital din cauza unui incident cu fiica sa. „Am avut nevoie de patru ațe care sa imi stranga buza la loc”

13:16, 14.05.2024 - Dana Rogoz a avut parte de un incident in timp ce se afla cu fiica ei, Lia. Vedeta a ajuns la spital, dupa ce, intr-un moment de neatenție, aceasta s-a lovit de capul fiicei sale și și-a spart buza. Medicii i-au indicat sa ramana cu ațele timp de o saptamana.„Un alt fel de INAINTE/DUPA. Cea de-a doua…

Masacru intr-un spital din China - Cel puțin zece persoane au fost ucise sau ranite

11:35, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Catalin Zmarandescu, suspect de cancer » Ce i-au descoperit medicii la un control de rutina: „O luasem razna”

14:50, 02.04.2024 - Catalin Zmarandescu a fost eliminat recent de la Survivor All Stars, iar acum, intors acasa, luptatorul a vorbit despre un subiect delicat din viața lui. In urma unui control de rutina, sportivul a descoperit ca are ceva probleme de sanatate.  Se pare ca Survivor All Stars a fost și cel care l-a ajutat…

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.


Ce parere ai despre aceasta stire?