Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant! Un bărbat care o înlocuia pe mama sa, îngrijitoare în Italia, s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi

Publicat:

Gest inexplicabil! Un tanar moldovean de 26 ani care o inlocuia pe mama sa, ingrijitoare in Italia, a fost gasit spanzurat in locuința unui batran din localitatea , in apropiere de Milano.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inșelatorie revoltatoare: o ingrijitoare romanca a escrocat batranul pe care-l asista. Suma este fabuloasa!

17:50, 17.05.2024 - O femeie romanca in varsta de 47 de ani se afla acum in centrul unui scandal judiciar de proporții in Italia, fiind acuzata ca l-a inșelat pe un batran in varsta de 85 de ani, de care avea grija, cu suma fabuloasa de peste 2 milioane de euro, plus diverse bunuri de valoare, inclusiv o […] The post Inșelatorie…

Ioana a fost ucisa in 1999, pe cand avea 17 ani, iar criminalul a fost prins dupa 25 de ani. Cum a fost posibil

22:45, 07.05.2024 - Cum s-a intamplat tragediaAncheta inițiala a indicat ca victima fusese vazuta impreuna cu un barbat intr-o cafenea din apropiere inainte de tragedie, iar martorii au observat un barbat fugind de la locul faptei. Cu toate acestea, suspectul a reușit sa fuga din țara, folosind o identitate falsa, iar…

Un puști roman este erou național in Italia: va fi decorat de președintele țarii, dupa ce a salvat viața unei femei

21:55, 30.04.2024 - Un puști roman a ajuns erou național in Italia. Emanuele Nicola Affaticati are 16 ani și este nascut din parinți romani, care locuiesc in Italia. Intr-o zi, cand venea de la școala, baiatul a auzit un barbat vorbind la telefon, in limba romana, barbat care spunea ca se duce sa o ucida pe iubita lui.…

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Incident șocant la o gradinița: O ingrijitoare a primit un pumn in gura de la o mama suparata

23:50, 25.04.2024 - O ingrijitoare a unei gradinite din Cugir ar fi fost agresata in incinta institutiei de invatamant de catre mama unui copil, pe fondul unor discutii legate de comportamentul fiicei femeii.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Caz șocant: Cum a aflat un barbat ca nu este tatal copilului pe care il creștea

18:50, 30.03.2024 - Un pompier din Marea Britanie a ramas șocat atunci cand, verificand camera de supraveghere instalata in casa pentru cainele sau, a descoperit ca nu este tatal copilului pe care credea ca il are cu soția sa. Rob Parsons, in varsta de 34 de ani, se afla la munca atunci cand a decis sa arunce o privire…


Ce parere ai despre aceasta stire?